Elvárható a barátomtól, hogy fizesse a magán-nőgyógyászati vizsgálatomat?
Nem várható el..
Fizessed magadnak, spórold ki, miért kellene ő fizesse?
Gondolom minden mást is ő fizet, legalább a nőgyógyászati dolgaidat álld te.
Viszont az egy másik oldal, ami érthető, hogy ha tényleg komoly és pont most kell elvégezni, mikor nincs munkád, és nyilván ha ő ezt tudja, akkor esetleg felajálnhatná...
De én biztos nem kérném, főleg, ha friss kapcsolat.
Én naiv módon abból indultam ki, hogy az első az egészség. Nem rucival "húznám le" (ha ez lehúzás), hanem egy kulturált nőgyógyászati vizsgálattal - teszem hozzá magán nőgyógyászhoz jártam addig amíg volt melóm, és nem kívánok váltani másikra, hogy újra elkezdjem a sztorimat, és hallgassam a kommenteket.
Szerintem, ha az ember szeret valakit, ideális esetben minden tekintetben próbál neki segíteni, hogy jobban legyen.
Ez nem fér bele egy induló, friss kapcsolatba! Egy élettársi, házastársi kapcsolatba igen. Ott, ahol mindketten letesznek az asztalra valamit. Nem pénzügyi értelemben elsősorban, hanem erkölcsiben. Társai egymásnak, jóban, rosszban kitartanak egymás mellett. A nő gondoskodik a férfiról, a férfi támogatja őt.
Egy induló kapcsolatban ez még nincsen meg, mert mások a szerepek, ami jól is van így.
Nem veszi jól ki magát, ha most pénzt kérsz tőle bármire is. Sem ruhára, sem orvosra. Ha ő ad saját magától, az más. DE ne te kérd. Az illem is így kívánja. Persze azt csinálsz, amit akarsz, de nem tartom jó ötletnek.
# 8/8
Igen, én is erre jutottam magamban, a válaszok is megerősítettek, csak cseles módon próbáltam ellenérvelni.
A helyzethez hozzátartozik, hogy nem rég ért véget egy nagyon hosszú, nagyon bonyolult kapcsolatom, ahol minden szinten támaszai voltunk egymásnak (talán túlságosan is), teljes és pótolhatatlan viszony volt, és gondolom ez a pótolhatatlanság-érzés marad is egy darabig.
Nehéz az átállás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!