Vetélés utáni első vérzés nem múlik el?
Figyelt kérdés
07.20-án voltam 3-4 hetes terhes, ekkor voltam az első UH-n. Ott mindent rendben találtak. Már este elöntött a vér, de csak 2 napig véreztem, a baba sajnos nem maradt meg.26-án volt a második UH, itt azt mondta a doki hogy a petezsákot még látja, jobb kitisztítani, ezért másnapra műtétre jegyzett elő. Kövezzetek meg, én nem mentem el. Szerettem volna természetre bízni, hogy a testem tudni fogja mi a teendője, illetve amíg nem muszáj, elkerülni a küretet.08.14-ig pici barnázás volt csak, majd iszonyatosan begörcsöltem. Magánrendelésre mentem, az orvos azt mondta, minden nagyon szép és tiszta, petefészkek is rendben, meg fog jönni. 16-án meg is jött, ami azóta nem is múlt el........... Egyik nap több vér van, másik nap csak kevés barnás. Ez megy több mint egy hete, a kibírhatatlan méhösszehúzódások pedig kb. 10-ik napja kínoznak. 25-re van időpontom a magándokinál. Szerintetek mi történik? Ha fizikai eltérés nincs, akkor a hormonok játszanak?2016. aug. 22. 16:26
1/4 anonim válasza:
"ekkor voltam az első UH-n. Ott mindent rendben találtak. Már este elöntött a vér" - ENNYI. Remélem, tanultál belőle, ha azt írod, hogy utána már a természetre akartad bízni. A várandósság nem betegség, nem baleset, nincs vele dolga az orvosoknak. Mint amikor eszel, alszol vagy csak lélegzel; mindnek van "egészségügyi kockázata", mégsem mész velük orvoshoz.
Vetélés/abortusz után viszont ""normális"" (gyakori) a hosszabb vérzés.
2/4 A kérdező kommentje:
Nem nagyon értem hogy ezt most miért írtad,én szeretnék babát így is elég nehéz,nem kell még leoltani is.Ezek szerint te még nem vesztettél el babát képzeld nekem ez a harmadik.És egyáltalán nem mindegy.Lelkileg és testileg sem.Orvos KELL,csak a műtétet akartam elkerülni,kockázatos lett volna.A kérdésre válaszolj legközelebb légy szíves
2016. aug. 22. 21:38
3/4 anonim válasza:
"Orvos KELL" - minek? Hogy ultrahanggal bombázza a magzatot?
Válaszoltam a kérdésre, a legvégén.
4/4 anonim válasza:
Az én vetélésem után 2 hétig volt meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!