22 napja jött meg az első mensi és akkor nem volt piros csak nagyon pici. Egyáltalán nem fáj a hasam csak attol h most izgulok. Most jött meg reggel felkeltem tiszta barna volt. Mikor áll el?
Figyelt kérdés
Elmentem pisilni kitoroltem es piros volt a wc papir es nagyon beparaztam. A kerdesem mikor es h lehet tudni ha mar nincs menstruaciom. Ejjelre beteszek egy betetet es nincs benn semmi akkor mar elallt vagy mi?? Anyunak nem merem elmondani mert en nagyon felek tole ( nem anyatol hanem a mensitol) Kérlek gyorsan2016. júl. 27. 15:13
1/10 anonim válasza:
El kell keserítselek, a normális menstruáció 2-től 10 napig tart. Szóval azért mert reggel volt valami, aztán semmi, az nem jelent semmit. Gyakorlatilag most indul be a dolog. Csak lassan. Szóval irány anyu, és mond meg neki vigyen el a boltba és vegyetek betétet, mert mától kb 10 napig véres lesz a bugyid, meg ha nem raksz be semmit akkor minden más is. Nem fogja leharapni a fejed, hiszen már ő is menstruál, különben te se lennél. A menstruációtól meg nem félni kell, hanem elviselni. Majd 6-10 nap múlva eláll.
2/10 A kérdező kommentje:
Jah...es nincs honajszorzetem!! De nuni mar nagyon regota van
2016. júl. 27. 15:22
3/10 anonim válasza:
Beszélj anyukáddal.
Az elején még lehet összevissza, gyengébb napokon meg gyakori, hogy este nincs semmi, majd felkelsz, függőlegesbe helyezed magad, mozogsz egy kicsit és kijön ami este bentragadt.
4/10 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen...elegge izgulok es felek..mert soha nem gondoltam bele ebbe
2016. júl. 27. 15:23
5/10 anonim válasza:
Nekem gyakran volt úgy hogy 3 nap után fél nap szünet, aztán megint erősen még 2-3 nap.
6/10 A kérdező kommentje:
Átáztam és most már görcsöl a hasam.. egyebkent van rajtam betét a tampont meg nemtudom h hogyan kell "betenni". Es miert baj hogy ha mensizek es furdok. Mert sokan mondjak h akkor nem szabad meg ilyenek
2016. júl. 27. 16:07
7/10 anonim válasza:
Menstruaciokor jobb a zuhany, a meleg viz felerositi a verzest
Tampont szerintem meg raersz hasznalni, tapasztald ki a verzesed erosseget
8/10 A kérdező kommentje:
En standra gondoltam de koszi...ha viszont furdok(strandon) es nemtudom h megjott-e akkor lesz vmi??
2016. júl. 27. 16:48
9/10 anonim válasza:
Hogyne lenne, szép piros lesz körülötted a víz és undorodva fognak hazazavarni.
BESZÉLJ ANYUKÁDDAL! Minden kérdésedre választ fogsz tőle kapni!
10/10 anonim válasza:
Strandon ha megvan akkor legfeljebb tamponnal furodhetsz, de egyesek szerint ugy is veszelyes lehet (fertozesek stb). De mindenkeppen beszelj anyuddal! Nagylevego, es elmondod neki hogy mi a szitu. Csak segiteni fud a helyzeteden, be kell latnod, rosszabb nem lehet. Kicsit kinos lesz de nehany perc az egesz es sokkal okosabb leszel ilyen teren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!