Mennyi idő után alakul ki védettség a Yasminelle foggátló tabletta szedése esetén?
Barátnőm most iratott fel magának ilyen típus gyógyszert. Váltig állítja, hogy minimum 1 hónapot kell várni, míg kialakul a védettség, mert hogy neki ezt sokan mondták.
A betegtájékoztatóban az áll, hogy ha a menstruáció első napján bevett tabletta már teljes védettséget biztosít, de ha 2. vagy későbbik napon veszi be az ember, akkor egy hét minimum. Na már most. Lehet, hogy én értelmezem rosszul, de ha azt írják, hogy az első naptól védettséget ad, (megfelelő időpontban bevéve), akkor az első naptól védettséget ad, nemde?
Szóval én ezt ilyen hülye rigolyának tartom, aminek régen lehetett értelme, de mára értelmét vesztette.
foggátló?
amúgy biztos olyan csajjal akarsz járni, aki ennyire nem tud szöveget értelmezni?
komolyan: jól értelmezem, hogy a pasija vagy...kissé talán fél a barátnőd, légy türelmes vele
Első: haha.
Második: tud szöveget értelmezni, csak mindenki mondja neki, hogy várni kell.
Harmadik: Jó értem, de akkor miért írják a betegtájékoztatóra, ha nem így lenne? Nem hülye a gyógyszergyár sem, gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!