Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mennyi idő után alakul ki...

BeerHunter kérdése:

Mennyi idő után alakul ki védettség a Yasminelle foggátló tabletta szedése esetén?

Figyelt kérdés

Barátnőm most iratott fel magának ilyen típus gyógyszert. Váltig állítja, hogy minimum 1 hónapot kell várni, míg kialakul a védettség, mert hogy neki ezt sokan mondták.

A betegtájékoztatóban az áll, hogy ha a menstruáció első napján bevett tabletta már teljes védettséget biztosít, de ha 2. vagy későbbik napon veszi be az ember, akkor egy hét minimum. Na már most. Lehet, hogy én értelmezem rosszul, de ha azt írják, hogy az első naptól védettséget ad, (megfelelő időpontban bevéve), akkor az első naptól védettséget ad, nemde?

Szóval én ezt ilyen hülye rigolyának tartom, aminek régen lehetett értelme, de mára értelmét vesztette.

2010. ápr. 19. 22:35
 1/5 A kérdező kommentje:
-ha
2010. ápr. 19. 22:39
 2/5 anonim ***** válasza:
9%
Foggátló? Az megakadályozza a fogak kinövését?
2010. ápr. 19. 22:49
 3/5 anonim ***** válasza:
56%

foggátló?

amúgy biztos olyan csajjal akarsz járni, aki ennyire nem tud szöveget értelmezni?

komolyan: jól értelmezem, hogy a pasija vagy...kissé talán fél a barátnőd, légy türelmes vele

2010. ápr. 19. 22:52
 4/5 anonim ***** válasza:
ez elég kétes mert sokszor a nőgyógyászok tanácsolják h várjunk minimum 2 hetet a tabletta védettségével pedig bennevan a tájékoztatóban h már az első szemtől véd. na akkor szted most hogyvanez??? hamár a nőgyógyászok is sokszor javasolják h inkább várjunk.
2010. ápr. 20. 09:33
 5/5 A kérdező kommentje:

Első: haha.

Második: tud szöveget értelmezni, csak mindenki mondja neki, hogy várni kell.

Harmadik: Jó értem, de akkor miért írják a betegtájékoztatóra, ha nem így lenne? Nem hülye a gyógyszergyár sem, gondolom.

2010. ápr. 21. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!