Mivel lehet a fogat egeszsegessen feheriteni? Persze a fogkremen kivul, kinek mi valt be?
Figyelt kérdés
2016. aug. 10. 12:05
1/4 I Anica válasza:
szia, úgy tudom az aktív szén és a szódabikarbóna. én az utóbbit próbáltam heti 3x, látszott eredmény, de mivel dohányzom és sok kávét, teát iszom sokat nem segített.
3/4 anonim válasza:
Dentomin vagy egyéb zeolitos fogpor. Egyetlen mosástól észrevehetően világosodik.
4/4 anonim válasza:
Ezek a különféle porok nem igazán egészségesek, ugyanarról szól mindegyik, a konkrét anyag nem is igazán számít, annyi történik, hogy konkrétan fizikailag csiszolod a fogzománcot, ami nem tesz jót neki, de persze tényleg fehérebb lesz. A fogkrémek meg konkrétan vagy semmiféle hatást nem fejtenek ki, ezt már számtalanszor tesztelték vagy amelyiknek van némi hatása, azt szintén valami abrazív por hozzáadásával érik el, lásd előbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!