Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mivel lehet a fogat egeszseges...

Mivel lehet a fogat egeszsegessen feheriteni? Persze a fogkremen kivul, kinek mi valt be?

Figyelt kérdés

2016. aug. 10. 12:05
 1/4 I Anica válasza:
szia, úgy tudom az aktív szén és a szódabikarbóna. én az utóbbit próbáltam heti 3x, látszott eredmény, de mivel dohányzom és sok kávét, teát iszom sokat nem segített.
2016. aug. 10. 12:46
 2/4 anonim ***** válasza:
Szódabikarbóna heti 2x
2016. aug. 10. 13:27
 3/4 anonim ***** válasza:
Dentomin vagy egyéb zeolitos fogpor. Egyetlen mosástól észrevehetően világosodik.
2016. aug. 10. 14:20
 4/4 anonim ***** válasza:
Ezek a különféle porok nem igazán egészségesek, ugyanarról szól mindegyik, a konkrét anyag nem is igazán számít, annyi történik, hogy konkrétan fizikailag csiszolod a fogzománcot, ami nem tesz jót neki, de persze tényleg fehérebb lesz. A fogkrémek meg konkrétan vagy semmiféle hatást nem fejtenek ki, ezt már számtalanszor tesztelték vagy amelyiknek van némi hatása, azt szintén valami abrazív por hozzáadásával érik el, lásd előbb.
2016. aug. 10. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!