Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A barátom ilyeneket mond,...

A barátom ilyeneket mond, hogy szoktassam le?

Figyelt kérdés
Amikor megjön és betétet hordok, akkor pelenkás szivemnek hiv. Nagyon cikinek érzem, meg van, hogy kérdezi hogy most pelenkás vagyok-e már, vagy még. Nem szeretem, hogy ezt csinálja de hiába szólok rá, szerinte ez normális meg nem ciki neki beszélni róla. Örülök, hogy természetesnek veszi de én nem szeretek róla beszélni meg ilyen nevekem hivni. De csak rákérdez. Már megfordult a fejemben, hogy nem ő a megfelelő de ez már más dolog nem csak ez miatt gondolom igy.. Minden lében kanál mint ebben a dologban is.
2016. aug. 7. 22:58
 1/3 anonim ***** válasza:
65%

Használj tampont, és nem fog így hívni. :D Egyébként beszéld meg vele, hogy ez rosszul esik neked. Szerintem ő csak poénos akár lenni, hogy ne vegye egyikőtök se olyan hű de nagy tabunak a menstruációt.

19L

2016. aug. 7. 23:00
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Utoljára még közölném vele, hogy ez nekem nem poénos és hagyja abba, mert ha nem, akkor tudomásul veszem, hogy kicsit sem tisztel s nem érdeklik az érzéseim. S ha folytatná, dobnám, az előbb írtak miatt. Aki tesz magasról az érzéseimre, az nem társ.
2016. aug. 7. 23:03
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha a menzeszem megvan az nem zavar, beszélni is szoktunk róla, már csak azért is mert ilyenkor is élünk nemi életet és más előkészületek szükségesek. De az nekem sem tetszene, ha ilyen bugyuta módon hozná szóba és ostoba beceneveket aggatna rám.

Beszélj vele még egyszer, magyarázd el neki, hogy neked rosszul esik ahogy beszél veled. Ha továbbra sem tartja tiszteletben a kérésedet akkor érdemes lenne véget vetned ennek a kapcsolatnak.

2016. aug. 8. 23:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!