Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 13 éves vagyok és SEMMI...

13 éves vagyok és SEMMI mellem nincs! (? )

Figyelt kérdés

Először is:

A perverz, vagy hülye kommetnelők kíméljenek. Köszönöm.

Tehát.

Úgy egy éve elkezdett nőni (de egyáltalán nem látszik) és azóta semmi. Semmi.

És igazából emiatt aggódom. :(

Remélem értitek.

A nagymamámnak nagy mellei vannak, az anyukámnak & nővéremnek (21 éves) közepes.

Kb. 160 cm lehetek és 42 kiló :)

Pls azok a kommentek is kiméljenek, hogy

"zabáljál és attól megnő!!"

Mert hiába eszek akár mennyit nem hízom.

A tesómnak 14 éves korába kellet melltartó. :)

De persze, ha az osztályomból nem lenne mindenkinek melle, akkor nem zavarna..

Kérlek nyugassatok meg, mert nagyon kétségbe vagyok esve!

Ja és bocsi, ha zavarosan fogalmaztam, de este felé én már nem tudok fogalmazni.. :D

Még valami. 1 hónapja lettem 13!

Előre köszönöm kommenteket! ❤

2016. aug. 7. 22:12
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

13 évesen nem azért nincsen még melled, mert vékony vagy. Egyszerűen még fejlődsz. Gondolkodásban már igenis lányos vagy, és emiatt várod is a ciciket, de testileg sok-sok hormonnak meg kell még termelődnie a nőiesedésedhez. Nem a súlyod miatt van, vagy akármi más miatt, hanem még nem nőttél fel. Viszont ne aggódj, fel fogsz, ha akarnád se tudnád elkerülni. Minden jön a maga idejében, hidd el, hogy úgy vagy tökéletes ahogy vagy.

Egyébként én úgy tudom (jómagam is rengeteget aggódtam a témán, mert hasonló cipőben jártam mint te), hogy 21 éves korig simán fejlődhet még a szervezet, ezáltal például a melled is nőhet addig. Az meg aztán pláne biztos, hogy 13 évesen egyáltalán nem vagy elkésve.

Nekem kis melleim vannak (és mindkét ágról ezt örököltem), úgyhogy talán nem is ez a mérvadó, de ahogy nekem se, az akkori legjobb barátnőmnek sem volt semmi melle 13 évesen. Aztán vett vagy kapott egy szivacsos gyerekmelltartót, amitől úgy nézett ki, mintha lenne (ezt azért az osztálytársaidnál is kalkuláld bele), de egyébként 17 éves korára meg akkora mellei lettek, hogy már eltakarni nem tudta jóformán.

2017. jan. 21. 23:32
 32/33 anonim válasza:

Én 15 éves és nekem is nagyon kicsi a mellem

viszont 13 éves vagy és a melled 21 éves korodig nőni fog szóval van még pár éved

És ha annyira zavar az hogy másoknak van melltartójuk akkor hord toppot :D

2019. dec. 27. 19:17
 33/33 A kérdező kommentje:
Na már 16 éves vagyok és 75A vagyok azt hiszem😂 szóval kitartást minden későn érőnek :) mostmár teljesen meg vagyok elégedve velük :)
2020. máj. 4. 07:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!