Nincs szinte semmi mellem, ez nagy baj?
Figyelt kérdés
Lassan 14 leszek de még mindig nincs mellem. 170 cm vagyok, 50kg viszonylag (elég sok ember szerint) vékony. Ha alcsonyabb lennék talán jobban elfogadnám de olyan vagyok mint egy hosszú deszka. Nics olyan kosárméret ami jó lenne. Ha nem hordok semmilyen melltartót akkor a mellbimbóm átlátszik. Az osztályban mindenkinek már nagyobb melle van és rosszul esik, hogy nekem meg nem. Légyszi irjatok valami ötletet hogy mit kezdjek ezzel az egésszel.2015. szept. 12. 22:11
1/2 anonim válasza:
30 éves pasi vagyok, hidd el, láttam már sok női mellet, sok korosztályból, és akik sírnak 14 évesen, hogy kicsi a mellük, ők 45-50 évesen is feszesek és nőiesek, akiknek meg már akkor hatalmas, azoknak általában a köldökükig lóg és bottal sem piszkálnák meg őket...
2/2 anonim válasza:
Természetes női hormontartalmú ételeket növényeket fogyassz , 170 cm nem nagy test méret , érdemes 5-8 kilót magadra venni . Az hideg ősz miatt is .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!