Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 13 éves vagyok és SEMMI...

13 éves vagyok és SEMMI mellem nincs! (? )

Figyelt kérdés

Először is:

A perverz, vagy hülye kommetnelők kíméljenek. Köszönöm.

Tehát.

Úgy egy éve elkezdett nőni (de egyáltalán nem látszik) és azóta semmi. Semmi.

És igazából emiatt aggódom. :(

Remélem értitek.

A nagymamámnak nagy mellei vannak, az anyukámnak & nővéremnek (21 éves) közepes.

Kb. 160 cm lehetek és 42 kiló :)

Pls azok a kommentek is kiméljenek, hogy

"zabáljál és attól megnő!!"

Mert hiába eszek akár mennyit nem hízom.

A tesómnak 14 éves korába kellet melltartó. :)

De persze, ha az osztályomból nem lenne mindenkinek melle, akkor nem zavarna..

Kérlek nyugassatok meg, mert nagyon kétségbe vagyok esve!

Ja és bocsi, ha zavarosan fogalmaztam, de este felé én már nem tudok fogalmazni.. :D

Még valami. 1 hónapja lettem 13!

Előre köszönöm kommenteket! ❤

2016. aug. 7. 22:12
1 2 3 4
 21/33 anonim válasza:
Nyugi. :) én is 13 vagyok és nekem sincs semmi és az én oszt.társaimnak van melle. kb.ugy vagyok mint te.. de szerintem ne görcsölj ezen! Anyukám nekem azt mondta hogy fekvőtámaszozzak (mellizmot növeli) meg egyek sokat és ne hordjak melltartot, push-upot ... toppot lehet de csak pamutot ne mindenféle vackot.
2016. aug. 12. 19:11
 22/33 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat ❤ Akinek van ideje az kommenteljen. :)
2016. szept. 24. 23:44
 23/33 anonim ***** válasza:
11 évesen még nincs mellem. ff
2016. szept. 24. 23:46
 24/33 anonim ***** válasza:

Huszonéves korotokig nőhetnek a melleitek.

25f

2016. okt. 4. 09:56
 25/33 anonim ***** válasza:
ne aggódj, meg fog nőni :) van aki korán érő, van aki későn érő típus.
2016. okt. 4. 10:03
 26/33 anonim ***** válasza:

Nagyon helyesen megjegyezte valaki, hogy ha történetesen felhizlalnád magad, az marhaság; egyfelől egészségügyileg, másfelől meg a mellek nem feltétlen nőnek a jobb bélfelszívódástól.

Az angol nyelvben egyébként létezik egy külön kifejezés a vékony nő, nagy mellekkel párosításra. Ezt csak amiatt említem, hogy tudd: nem feltétlen reális, amit egyesek itt nyilatkoztak, hogy "miféle ciciket vársz, ilyen vékony testalkattal". Tehát nem feltétlen függ a testalkattól a mellméret, bár többnyire a ducibbak cicisebbek is - de ez NEM törtvényszerű; sőt, a ducik mellformája általában nem szép, bár ott is kivétel erősíti a szabályt.

Szóval nyugi, még olyan sokat fog változni a tested... Persze ez nem garancia, h nőni fog a cicid, de egyáltalán nem esélytelen. Magyarán korai még aggódnod ezen. Még akkor is , ha történetesen pont hamarabb cicisedő osztálytársnőnek fogtál ki.

Egyébként ami inkább tényező lehet: mensizel már? Ha még nem, akkor pláne érthető a kis mell még így, 13 évesen. De ha már van ciklusod, akkor is még nő a melled - minden ember teste kb a 21. életévéig változik, növekszik, csak épp kinek mennyit ,és kinek mikortól és kinek milyen ütemben, arányban, tempóban, az mind egyénenként változó.

2016. okt. 29. 20:50
 27/33 anonim ***** válasza:
* osztálytársnőket
2016. okt. 29. 20:52
 28/33 A kérdező kommentje:

Még nem volt mensim. :)

Megkérdeztem anyukám, azt mondta a családunk későn érő típus.

Köszi a válaszokat!

2016. okt. 30. 21:54
 29/33 anonim ***** válasza:
100%
Én 17 éves vagyok és van 2 'szúnyogcsípésem',úgyhogy szerintem ne aggódj ilyeneken 13 évesen,mert kb. 20 évesen is nőhet még. Ha megjön a menzeszed utána nagyobb eséllyel fog nőni is.
2016. nov. 1. 13:38
 30/33 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen problémám, nyáron még semmi, vagyis épp hordtam cicifuxet, mert a trikót utáltam, de, most már kezdem kinőni a cicifixeim. Az egyik osztálytársamnak már 5. picivel nagyobb volt a melle mint nekem most, de azóta sem nőtt neki, még az enyém csak nő...
2017. jan. 21. 22:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!