13 éves vagyok és SEMMI mellem nincs! (? )
Először is:
A perverz, vagy hülye kommetnelők kíméljenek. Köszönöm.
Tehát.
Úgy egy éve elkezdett nőni (de egyáltalán nem látszik) és azóta semmi. Semmi.
És igazából emiatt aggódom. :(
Remélem értitek.
A nagymamámnak nagy mellei vannak, az anyukámnak & nővéremnek (21 éves) közepes.
Kb. 160 cm lehetek és 42 kiló :)
Pls azok a kommentek is kiméljenek, hogy
"zabáljál és attól megnő!!"
Mert hiába eszek akár mennyit nem hízom.
A tesómnak 14 éves korába kellet melltartó. :)
De persze, ha az osztályomból nem lenne mindenkinek melle, akkor nem zavarna..
Kérlek nyugassatok meg, mert nagyon kétségbe vagyok esve!
Ja és bocsi, ha zavarosan fogalmaztam, de este felé én már nem tudok fogalmazni.. :D
Még valami. 1 hónapja lettem 13!
Előre köszönöm kommenteket! ❤
Huszonéves korotokig nőhetnek a melleitek.
25f
Nagyon helyesen megjegyezte valaki, hogy ha történetesen felhizlalnád magad, az marhaság; egyfelől egészségügyileg, másfelől meg a mellek nem feltétlen nőnek a jobb bélfelszívódástól.
Az angol nyelvben egyébként létezik egy külön kifejezés a vékony nő, nagy mellekkel párosításra. Ezt csak amiatt említem, hogy tudd: nem feltétlen reális, amit egyesek itt nyilatkoztak, hogy "miféle ciciket vársz, ilyen vékony testalkattal". Tehát nem feltétlen függ a testalkattól a mellméret, bár többnyire a ducibbak cicisebbek is - de ez NEM törtvényszerű; sőt, a ducik mellformája általában nem szép, bár ott is kivétel erősíti a szabályt.
Szóval nyugi, még olyan sokat fog változni a tested... Persze ez nem garancia, h nőni fog a cicid, de egyáltalán nem esélytelen. Magyarán korai még aggódnod ezen. Még akkor is , ha történetesen pont hamarabb cicisedő osztálytársnőnek fogtál ki.
Egyébként ami inkább tényező lehet: mensizel már? Ha még nem, akkor pláne érthető a kis mell még így, 13 évesen. De ha már van ciklusod, akkor is még nő a melled - minden ember teste kb a 21. életévéig változik, növekszik, csak épp kinek mennyit ,és kinek mikortól és kinek milyen ütemben, arányban, tempóban, az mind egyénenként változó.
Még nem volt mensim. :)
Megkérdeztem anyukám, azt mondta a családunk későn érő típus.
Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!