Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Véres, nyálkás vizelet szemére...

Véres, nyálkás vizelet szeméremajak fájdalommal párosulva. Mitől lehet ez?

Figyelt kérdés
Par napja fajt kicsit a vaginám és viszketett betudtam annak hogy gombás vagyok megint es elkezdtem kezelni ahogy máskor. Tegnapi nap erősödtek a fájdalmak annyira hogy ülni se meg feküdni se tudtam mar és csak sírtam annyira fajt. Majd elmentem pisilni mert a fájdalom melle folyamatos pisilnem kell érzésem van és este eszre vettem hogy véres es nyálkás a vízeletem es nagyon fáj a pisiles, utana meg mintha tele lenne a hólyagom meg mindig de nem akar kijönni semmi. Valaki tudja mitől lehet ez? Kicsit most is viszket de csak nagyon enyhén.. Tudom hogy orvoshoz kene mennem de Angliában vagyok es majd csak hónap végen megyunk haza :( köszönöm a válaszokat

2016. aug. 5. 10:08
 1/3 anonim ***** válasza:
Valószínűleg összeszedtél vmi bakteriális, v gombás fertőzést, ami már érinti a húgy- és az ivarszerveket is. Ezzel nem szabad a hónap végéig várni!! Antibiotikumos kezelésre biztos szükség lesz. Te mindössze annyit tudsz tenni,h olyan hüvelykúpot keresel, ami nem csak gombás fertőzésekre jó, hanem baktériálisra is, és rengeteg folyadékot iszol.
2016. aug. 5. 10:15
 2/3 aperitif ***** válasza:
Ez a hólyaghurut tipikus tünete, valószínű, hogy a hüvelyi fertőzésed átterjedt a húgyhólyagra. Muszáj orvoshoz menned, mert ez magától, meg recept nélkül kapható szerektől nem fog elmúlni, ellenben ha tovább halad a fertőzés (amire jó esélyed van, ha a hüvelyből pár nap alatt ráterjedt a húgyhólyagra), akkor egy nagyon csúnya vesemedence gyulladás is lehet a vége. Szóval vagy ott menj el orvoshoz, kerül, amibe kerül, vagy haladéktalanul gyere haza, mert ez nem játék.
2016. aug. 5. 13:07
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat! Most megyunk orvoshoz

Annyi hogy reggel volt utoljára veres a vízeletem azóta nem es felek h majd azt mondjak nincs is semmi bajom :(

2016. aug. 5. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!