Nemi herpesz ideje alatt véres vizelet mitől lehet?
Figyelt kérdés
Egy hete kezdődött az egész, felfázás tünetei mutatkoztak először, csak egy napig, folyamatos vizelési inger.. aztán éreztem hogy feldagadtak a nyirokcsomóim, illetve sebek alakultak ki lent amik szörnyen fájtak. Mostmár valamivel jobb, de nem merek elmenni pisilni mert borzalmas fájdalmakat kell átélnem, ha el is jutok, véreset pisilek. Olvastam rengeteg mindent a nemi herpesz tüneteiről, de ez nem volt köztük. Mitől lehet?
Nőgyógyászhoz 2 hét múlva kaptam időpontot.. 21/l
2016. jún. 24. 13:00
1/1 anonim válasza:
Urológiára menj el. Ha rátudsz szánni egy délelőttöt akkor garantáltan ellátnak.
A gyulladt hólyag okozhat véres vizeletet, de vese vagy húgyköved is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!