Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A vizeletem egy kicsit veres...

A vizeletem egy kicsit veres es a puncim jobb resze fel van duzzadva, mitol lehet?

Figyelt kérdés
Orvoshoz elmegyek, de szeretnem ha aki tudja leirna a lehetosegeket!!

2016. júl. 27. 02:51
 1/5 anonim ***** válasza:

Reggel urológiára menj. Nődoki semmit nem csinálna veled, csak átküldene oda.

Igyál sok folyadékot az segít tisztítani a hólyagod.

2016. júl. 27. 03:17
 2/5 A kérdező kommentje:
Nagyon nagyon felek!!! Mire szamithatok szerinted?
2016. júl. 27. 03:32
 3/5 anonim ***** válasza:

Tényleg menj dokihoz, itt nincs házi praktika.

Megvizsgálja a nemi szerved, hogy mégis, nincs e elváltozás- már pedig van.

Elküld vizelettenyésztésre és vizeletvizsgálatra, ír fel antibiotikum. Velem ezt csinálták és nem haltam bele. Még attól se kell megijedned, hogy letolod a gatyád, ezt csak kellemetlen volt.

16/l

2016. júl. 27. 06:47
 4/5 anonim ***** válasza:

Voltál már dokinál?

Egyébként tényleg nem vészes. Nekem külső elváltozás nem volt ezért kívül nem nézett meg. Vizeletmintát kért és ultrahanggal megvizsgálta a veséimet.

2016. júl. 27. 13:28
 5/5 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!

Voltam, először háziorvosnál. Ez előtt pár nappal annyira ki voltam száradva, hogy az intenzíven nyomtak belém 3 zacsi infúziót, mert még a vizet is kihánytam. A házidoki szerint ez a fertőzés ment át rajtam valamint a vesém is megérezte ezt. Azért volt véres a pisim és alul is azért volt változás ,hogy a kövecskék miatt. Mondta, hogy igyak sokat meg egyem a c vitamint, már aznap estére is el mult!!! 8 liter vizet ittam meg, ,ki is tisztult! nagyon megijedtem , de hála istennek minden rendben !!!! :))

2016. júl. 28. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!