A vizeletem egy kicsit veres es a puncim jobb resze fel van duzzadva, mitol lehet?
Reggel urológiára menj. Nődoki semmit nem csinálna veled, csak átküldene oda.
Igyál sok folyadékot az segít tisztítani a hólyagod.
Tényleg menj dokihoz, itt nincs házi praktika.
Megvizsgálja a nemi szerved, hogy mégis, nincs e elváltozás- már pedig van.
Elküld vizelettenyésztésre és vizeletvizsgálatra, ír fel antibiotikum. Velem ezt csinálták és nem haltam bele. Még attól se kell megijedned, hogy letolod a gatyád, ezt csak kellemetlen volt.
16/l
Voltál már dokinál?
Egyébként tényleg nem vészes. Nekem külső elváltozás nem volt ezért kívül nem nézett meg. Vizeletmintát kért és ultrahanggal megvizsgálta a veséimet.
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
Voltam, először háziorvosnál. Ez előtt pár nappal annyira ki voltam száradva, hogy az intenzíven nyomtak belém 3 zacsi infúziót, mert még a vizet is kihánytam. A házidoki szerint ez a fertőzés ment át rajtam valamint a vesém is megérezte ezt. Azért volt véres a pisim és alul is azért volt változás ,hogy a kövecskék miatt. Mondta, hogy igyak sokat meg egyem a c vitamint, már aznap estére is el mult!!! 8 liter vizet ittam meg, ,ki is tisztult! nagyon megijedtem , de hála istennek minden rendben !!!! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!