Mit tegyek hogy meggyógyuljak a felfázásból?
Használj konyhasós ülőfürdőt: Tegyél 1 kiló sót egy teli kád meleg (37-38 fokos) vízbe, de közben ne hagyd kihülni a vizet!
Figyel oda arra, hogy a lábadon mindíg legyen zokni és/vagy vastagtalpú lábbeli.
Igyál vízhajtó teákat, amik alaposan átmossák a hólyagot, ezzel megtisztítva azt a baktériumoktól. Remek vízhajtó pl.: a csalántea.
SZia!
Gyógyszertárban lehet kapni egy készítményt, sajnos nem tudom a nevét. Konkrétan felfázásra van, ez egy por, vízben kell oldani, este megiszod és éjjel nem szabad pisilni csak reggel. Egy éjszaka alatt úgy elmúlik a bajod, mintha nem is lett volna. Azt hiszem sajnos csak receptes, de én már párszor kikönyörögtem a patikustól, hogy SOS, a dokim másik városban volt, mint ahol éltem. Adott szerencsére. Szeritem eszembe jut a neve, megírom.
Urogin cseppről is hallottam, hogy jó.
Manural bevált végül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!