Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit tegyek hogy meggyógyuljak...

Mit tegyek hogy meggyógyuljak a felfázásból?

Figyelt kérdés
Teljesen rosszul érzem magam percenként kell wc-re rohangálnom és a menstruáciom is késik. Görcsöl a hasam és nagyon rossz. Mit tegyek hogy végre vége legyen?
2008. szept. 29. 20:49
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Orvosnál voltál már? Feltételezem nem, mert akkor tudnád mi a teendő. Irány az orvos.
2008. szept. 29. 21:12
 2/8 A kérdező kommentje:
voltam orvosnál, nem ezzel a bajommal hanem az általa "divatbetegségnek" nevezett influenzával. Mondtam neki h fel vagyok fázva de nem mondott semmit.
2008. szept. 29. 21:17
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Használj konyhasós ülőfürdőt: Tegyél 1 kiló sót egy teli kád meleg (37-38 fokos) vízbe, de közben ne hagyd kihülni a vizet!

Figyel oda arra, hogy a lábadon mindíg legyen zokni és/vagy vastagtalpú lábbeli.

Igyál vízhajtó teákat, amik alaposan átmossák a hólyagot, ezzel megtisztítva azt a baktériumoktól. Remek vízhajtó pl.: a csalántea.

2008. szept. 29. 21:17
 4/8 A kérdező kommentje:
sajnos zuhanytárcánk van, de esetleg bele tudok ülni abba is. Köszönöm ilyen tanácsokat szerettem volna kérni.
2008. szept. 29. 21:19
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

SZia!

Gyógyszertárban lehet kapni egy készítményt, sajnos nem tudom a nevét. Konkrétan felfázásra van, ez egy por, vízben kell oldani, este megiszod és éjjel nem szabad pisilni csak reggel. Egy éjszaka alatt úgy elmúlik a bajod, mintha nem is lett volna. Azt hiszem sajnos csak receptes, de én már párszor kikönyörögtem a patikustól, hogy SOS, a dokim másik városban volt, mint ahol éltem. Adott szerencsére. Szeritem eszembe jut a neve, megírom.

2008. szept. 30. 11:39
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Monural a neve.
2008. szept. 30. 11:55
 7/8 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm.
2008. szept. 30. 20:30
 8/8 anonim válasza:

Urogin cseppről is hallottam, hogy jó.

Manural bevált végül?

2012. nov. 23. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!