Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nem gyógyulok ki a felfázásból?

Nem gyógyulok ki a felfázásból?

Figyelt kérdés
Két hete fel vagyok fázva. Lehet, hogy hülyén hangzik, de attól félek, hogy ebből sose gyógyulok ki. Ez tehetséges?
2011. okt. 30. 08:04
 1/7 anonim ***** válasza:
én szinte minden második reggel, de pár óra után elmúlik! de addig nagyon szar..én sem tudom h mi lehet a baj=(
2011. okt. 30. 08:10
 2/7 anonim ***** válasza:
Csalan, mezei zsurlot fogyasszal belsoleg, es keszits ulofurdot, de egesz furdot is lehet, szinten gy.novenyekbol, ami segiteni fogja a gyogyulasodat. Cickafarkfu-csalan-kamillabok keszits furdot. Egesz furdohoz, ha nem ulofurdo, akkor tehetsz hozza fahejat is, ezt vegezd el 5 napon at! Friss f.hagymat naponta, 4-5 gerezdet fogyasszal, es ha van, akkor friss gyombert.
2011. okt. 30. 08:21
 3/7 anonim ***** válasza:
Orvosnál voltál?
2011. okt. 30. 08:27
 4/7 A kérdező kommentje:
Igen, voltam. Ő felírt egy gyógyszert, de az nem használ.
2011. okt. 30. 08:28
 5/7 anonim ***** válasza:
az is egy nagyon hatásos dolog, a visszamégy hozzá, és ezt így neki is elmondod, mert akkor újra kivizsgál, és ír fel mást...
2011. okt. 30. 08:41
 6/7 anonim ***** válasza:

Nagyanyáink praktikái időnként feledésbe merülnek, ugyanakkor mégis hasznosak. Nemrég nyilatkozott Keresztes Ildikó is, ugyanilyen problémái voltak. Készíts ülőfürdőt, dobj bele néhány marék konyhasót, és ebbe ücsörögj max. 20 percet. Nálam aranyeret tüntette el, amikor már csak feküdni bírtam, és más nem használt, de valóban hatásos felfázás esetén is.

Persze az orvos által felírt gyógyszert szedd tovább.

Illetve ha többször van ilyen problémád, akkor érdemes jobban odafigyelni az öltözködésre, lehet derékmelegítőt is használni.

[link]

Jobbulást kívánok.

2011. okt. 30. 08:59
 7/7 urszellem válasza:
én mindig ha együtt voltam valakivel utána fáztam fel évekig súlyos problémákat okozott több vizsgálat volt és semmilyen eredmény nem jött ki iszonyatosan fájt már le is tettek róla aztán hallottam egy olyat ami egy vicc, hogy addig nem hallottam, hogy együttlét után pisilni kell és azóta semmi bajom.
2012. nov. 2. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!