Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Barna folyas. Mi lehet a baj?

Barna folyas. Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egy 20 éves férfi vagyok, aki aggódik a párja iránt.

Azért is írtam ebbe a temakorbe.

A párommal 11 hete szeretkeztünk utoljára és 8 hete pettingeltunk.

Azóta megjott neki 3x a menstruációja. (Azt mondta ugyan úgy, mint szokott.)

Mindig védekeztünk elejétől a végéig és a végén ellenőriztük és nem volt lyukas.

Viszont azt mondja hogy barna folyása van menstruáció után 5-7 nappal és sokáig tart neki. Akár 10 napig is.

Szerintem ez nem normális.

Szerintetek mennyi az esélye,hogy ez egy nem kívánt terhesség? (Épp ésszel végig gondolva úgy vélem, hogy túl parazom a dolgokat)

Viszont ő azt mondta hogy 100% hogy nem terhes.

Az aggaszt hogy nem akar elmenni a nődokihoz mert fél és nagyon szégyenlős. És nagyon féltem. Idő közben úgy alakult hogy külön válunk. Ezért van a 11 hét szeretkezés kihagyás. De beszélgetünk és elmondta ezt nekem. Szerinted mi a baj? Vagy mennyi az esélye a terhessegnek? Esetleg hogy tudnám ravenni hogy orvoshoz menjen?

Köszönöm! És elnézést a helyesírási hibákért.

2016. júl. 27. 23:19
 1/1 anonim ***** válasza:

lehet terhességi tesztcsíkot venni patikában..

a barna folyás lehet alvadt vér, nem előírás hogy mindig világospiros a vérzés

egyébként meg nyugodtan beszélhetne pls az anyukájával is ha ennyire fél az orvosoktól :P

2016. júl. 27. 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!