A barnázás lehet a menzesz előjele? (13/l)
Figyelt kérdés
2016. júl. 21. 12:39
1/7 anonim válasza:
Igen, általában. Ha nem társul hozzá viszketés vagy szag, akkor semmi okod aggódni.
2/7 anonim válasza:
Igen, első és utolsó napokban, amikor gyengébb a vérzés, csak kis barna jön.
3/7 A kérdező kommentje:
Jajj :( 3 nap múlva megyek táborba a Balatonra és még soha nem használtam tampont, tudnátok segíteni??
2016. júl. 21. 15:48
4/7 anonim válasza:
Minit vegyél, még akkor is jó, ha erősebb a vérzésed, csak gyakrabban kell cserélni. Kibontod, kicsit meghúzod a zsinórt, hogy jó-e (ne kifelé szakadjon el) majd óvatosan, egy ujjal felnyomod. Nem kell túl mélyre, de ne lógjon ki. a lényeg, hogy nem szabad érezned, hogy bent van, nem szabad nyomnia sehol. 6-8 óránál tovább semmiképp se legyen bent, ajánlatos 3-4 óránként cserélni. Ha fürdesz vele, azonnal cseréld ki, amint kijöttél, de élő vízben egyébként is vitatott, hogy szabad-e fürdeni, hisz a tampon megszívja magát... ezt nem tudom, nincs tapasztalatom vele, sose fordult még velem ilyen elő.
5/7 anonim válasza:
Barnázáshoz ne dugj fel tampont, mert nem fog felcsúszni, és nagyon fog fájni. Főleg, ha először csinálod. Attól, hogy barnázol egy kicsit, nem kell egyből kétségbe esni. Tampont akkor kell használni, ha vörös vér távozik belőled, nem egy kis barna maszat.
19L
6/7 A kérdező kommentje:
A barnázáshoz nem használok tampont, a menzeszhez kérdeztem
..
2016. júl. 22. 08:25
7/7 anonim válasza:
Nekem az első menstruációmnál csak picike barnás foltok voltak. Akkor nem is tudtam, hogy menstruálok. Nem is tulajdonítottam neki nagy figyelmet. Aztán következő hónapban jött a maglepődés:) Használj tisztasági betétet, de vigyél magaddal normál betétet is. Tampont ne használj, mert a barnázásnál nem elég nedves a hüvely!
13/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!