Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Akkor kb. mikor jön meg...

Akkor kb. mikor jön meg (először)?

Figyelt kérdés
13 éves vagyok, pár hónap (4,5) , és 14... Még egyszer sem jött meg. Tudom, még normális, de az osztályból nekkem egyedül nincs. Ezen a héten többször ilyen barnás-fehéres darabkát találtam a wc-papíron, amikor megtöröltem ott, lent... Gondolom, ez ilyen barna folyás szerűség. Vuszont tegnap fehér bugyit vettem fel, és délutáanra az egész tiszta barna lett. Anya azt mondta, hogy lehet, megjött. Bugyit cseréltem, és beraktam egy betétet, de estére csak kicsi barna darabkák voltak rajta. Anya azt mesélte, hogy amikor neki megjött, 13 éves volt, és nyáron kezdett mensizni. Ha ugyanakkor jött volna meg nekem is, már rég menstruálnék ... Annyi még, h az előző hetekben elég sok fehér folyásom volt... 13/l. Légyszi, lányok válaszoljanak, vagy írjanak privit... fiúktól max nőgyógyász válaszát várom! Köszönöm előre a válaszokat!

2016. jan. 31. 12:32
 1/5 A kérdező kommentje:
Bocsi a helyesírási hibákért, telóról vagyok, és gyorsan írta ám...😐
2016. jan. 31. 12:36
 2/5 anonim válasza:
Nekem 15evesen jott meg eloszor,szoval emiatt ne aggodj mert ez tok normalis h meg nem mensizel.Mostmar valoszinu h megfog jonni mert nekem is igy kezdodott.lehet 2-3nap mulva.de azis lehet hogy csak a kovetkezo honapba.:)legyen nalad mindig betet es minden rendben lesz:)
2016. jan. 31. 12:46
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!!!
2016. jan. 31. 12:58
 4/5 A kérdező kommentje:
Csak azon ez egy napon volt szerintem igazi barna folyásom. Nagyon fáj mostanában a hasam a köldökömnél és alatta. Utána veszek be espumizánt ( nem reklámozni szeretném) így nagyjából elmúlik, ezek szerint, lehet, h csak puffadok... Az edzéseket kínszenvedésként élem meg, mivel csak tisztaságit használok mostanában, így félek, hogy egy gugolásnál egyszercsak megjön, átázom, és..... jó tudom, kissé paranoiás vagyok, de anyuék nem engednek hiányozni sehonnan....
2016. febr. 2. 15:41
 5/5 anonim ***** válasza:
Ez már az első menstruációd volt, csak gyengén zajlott le.
2016. febr. 2. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!