Mit tegyek ha ég és fáj ott lent? Először pár pötty volt aztán egy fehér lett és fáj
Figyelt kérdés
Lány vagyok.2016. jan. 20. 20:42
2/11 A kérdező kommentje:
Még csak 16-vagyok.
2016. jan. 20. 20:51
4/11 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék nő gyogyászhoz menni
2016. jan. 20. 20:59
5/11 anonim válasza:
Hol lent? Mi az, hogy pár pötty? Hol? Mekkorák? Mi lett fehér? Hogy fáj?
6/11 anonim válasza:
Senki sem azért jár, mert szereti.
Ha meg akarod tudni, hogy mi az és hogy lehet rajta segíteni, elmész. Ha nem mész el, meg szenvedsz tovább. Itt gyakorin, látatlanban senki sem fogja megmondani mi az, és ha félrekezeled vagy kezeletlenül hagyod, súlyosbodhat. Továbbterjed és attól függően mi az, meddőséget is okozhat.
7/11 anonim válasza:
Anyukáddal beszéld meg. Lehet ő tud valamit mondani, ha nem menjetek el dokihoz!
8/11 anonim válasza:
Sajnos ez jó eséllyel nemi szervi herpesz! Először kis piros pöttyök jelennek meg, azok felhólyagosodak, kifekélyesednek, és fehérek lesznek. Egy hét múlva pedig varasodnak és lassan elmúlnak. De onnantól bármikor visszajöhetnek, és ha megjelennek, olyankor a partnered is meg tudod fertőzni! A jó hír, hogy kenőcsökkel tudod enyhíteni a tüneteket, gyorsítani a gyógyulást. A rossz hír, hogy évente többször elő fog jönni, egész életedben. De nem ijesztgetni akarlak, ne legyen igazam!
9/11 anonim válasza:
Meg a rossz hír, hogy amíg nem mész orvoshoz, és fel nem íratsz valamit, addig nem biztos, hogy elviselhető szinten tudod tartani. És már zokogtam, amikor reggel pisilnem kellett. Szóval inkább menj dokihoz, nem olyan vészes az.:)
10/11 anonim válasza:
Nos? Hogy alakult azóta a helyzet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!