Intim mosakodó használata először. Hogyan? 16L
Mostanában sajnos elég erős folyásom van, ki szeretnék próbálni intim mosakodó gélt, de őszintén szólva fogalmam sincs se a használatáról, se semmiről. Ugyanúgy kell megmosni "ott lent", mint sima tusfürdővel, vagy máshogy? Illetve ha használt valaki, neki melyik vált be? Nekem nagyon érzékeny a bőröm, és olvastam néhányról, hogy irritálhat.
Köszi előre is :)
16L
Ha rám hallgatsz, akkor ha nem akarsz a még több folyás mellé netán valamilyen fertőzést is beszedni, akkor fogod az intim mosakodót és kidobod inkább a kukába!
Felboríthatják ugyanis a hüvely normál egyensúlyát, ami még nagyobb folyást okoz, a fertőzésről nem is beszélve, na meg az irritációról.
Ha ilyen gondod van, akkor inkább menj el nőgyógyászhoz, lehet, hogy valamilyen más probléma áll a háttérben, amit kezelni kell, vagy csak szimplán most ilyen a folyásod.
Kedves 3-as, nem, nem arra gondoltam, hanem a rendes intim mosakodókra.
És nem a magam véleményére alapozok, hanem orvos véleményére, aki megmondta, hogy a hüvely egy teljesen öntisztuló szerv, ha gond van, azt kezelni kell, minden más mesterséges dologgal, pl. intim mosakodókkal csak problémát lehet okozni. Ha menstruáció ideje alatt használ valaki ilyet, akkor még elmegy, mert akkor eleve lehet gond a hüvely védekezőképességével, viszont máskor nem, így egyáltalán nem ajánlott ilyeneket használni, mert inkább negatív hatása lehet, mint pozitív.
És én inkább hiszek egy orvosnak, mint a tv-ben a reklámoknak.:)
Koszonom a valaszokat!:)
Nyilvan nem kellemes a szaga, de nem veszes, nem viszket es teljesen atlatszo. Csak szimplan zavar az erzes hogy olyan mintha at lennek azva es naponta tobbszor kell cserelnem a kisbetetet is :/
#7 - ezt megis hogy es mibol gondolod? 😂😂😂
Termeszetesen rendszeresen tisztalkodom, csak intim mosakodot meg nem hasznaltam, ezert erdekelt hogy az pontosan hogy is "mukodik"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!