Intim mosakodó használata először. Hogyan? 16L
Mostanában sajnos elég erős folyásom van, ki szeretnék próbálni intim mosakodó gélt, de őszintén szólva fogalmam sincs se a használatáról, se semmiről. Ugyanúgy kell megmosni "ott lent", mint sima tusfürdővel, vagy máshogy? Illetve ha használt valaki, neki melyik vált be? Nekem nagyon érzékeny a bőröm, és olvastam néhányról, hogy irritálhat.
Köszi előre is :)
16L
"Attol akartam kerdezni, aki azt irja, hogy a hüvely öntisztulo. Ha en csak tiszta vizzel mosnam, es semmi massal soha, akkor az enyemnek jellegzetes szaga lenne "
Gondolom nekem szántad a kérdést.
Ezt arra értettem, hogy öntisztuló, hogy bármi van, ami úgymond hatással van a hüvelyre, azt a hüvely egy bizonyos fokig maga kidolgozza, önmagát tisztítja úgymond, ha mondjuk van egy olyan külső hatás, ami hátrányos hatással van mondjuk a jótékony hüvelybaktériumokra, akkor képes magától olyan közeget biztosítani, amiben újra több lesz a jótékony hüvelybaktériumok száma, ezáltal védve lesz valaki a fertőzésektől.
Azonban nyilván van olyan külső hatás, pl. fertőzés, amivel nem tud mit kezdeni a hüvely, azt kezelni kell, de minden más esetben a hüvelynek megvan a maga működése és azt nem kell mesterséges hatásoknak, pl. intim mosakodóknak kitenni.
Ez alatt nem azt értettem, hogy nem kell odalent tiszta vízen kívül semmivel megmosni, csak hogy felesleges, hogy mindenfajta mesterséges, a hüvely ph-jára befolyással bíró dolognak kitenni.
Negyedik használat után vagyok, folyás talán mintha kicsit csökkent volna, de még így is idegesít..
Viszont nem irritál, jó tisztaságérzetet ad :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!