Ebben a hónapban kétszer fog megjönni?! SEGÍTSÉG!
Figyelt kérdés
ebben a hónapban másodikán jött meg, és most megint van barna folyás,pont úgy mint mindig mielőtt megjön..3 hónapja jött meg először. meg fog jönni még egyszer? vagy miért van ez a barna folyás??!! nagyon félek! 13/l2016. júl. 26. 10:39
1/4 anonim válasza:
Ez teljesen normális.Általában előfordul egyszer kétszer,hogy ha a hónap első napjaiban jön meg,akkor az utolsó napokra esik a következő menzesz.Nekem 28 napos a ciklusom és ebben a hónapban pont ugyanígy jártam.Első napokban még megvolt és most ma reggel jött meg újra.:) Nálad még lehetne attól is,hogy még nem állt be teljesen a ciklus.Nyugi,normális.
2/4 anonim válasza:
Nem kell félned, nincs semmi baj. Ha másodikán jött eg, akkor nem kizárt, hogy ez a következő vérzésed. Egy ciklus 22-35 napos lehet, mindenkinek változó. 24 nap telt el a te esetedben az előző óta, tehát ez minden szempontból normális, de annyira fiatal vagy és még csak most jött meg, hogy az is belefér, ha teljesen rendetlen. A következő 2-3 évben fog beállni, addig ilyesmire számíthatsz. A barna folyás is vérzés, sokszor előfordul, míg fiatal az ember, hogy nem rendes vér jön, hanem barna maszat. Sőt, felnőttként is néha. Szóval semmi pánik, betétet elő.
3/4 anonim válasza:
Ja, és ha az aggaszt, hogy ugyanabban a naptári hónapban vagyunk, az se érdekeljen, előfordul... egy hónap 31 napos lehet, ha neked kevesebbre 8pl 26 napra) jár a menzeszed, akkor bizony előferdül, hogy ugyanabban a hónapban kétszer találkozol a Mikulással :)
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! :) előzőleg kb 5 napja volt ilyen,de akkor nem jött. megnyugodtam :D
2016. júl. 26. 10:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!