Mitol fajhat iszonyatosan mind ket mellem? Es miert puffadhat a hasam?
Figyelt kérdés
junius 28-an volt a menstruaciom teljesen normalis volt amien szokott aztan mikor elmult vele egyutt a mellfajdalmam is elmult ,de ra kb egy hettel annyira bedagadtak a melleim es annyira fajnak hogy a melltartoim nem jok ram. Es a hasam is nagyon felvan puffadva,valamint rengetegszer jarok pisilni.A menstruaciom kesett 10 napot de ahogy emlitettem megjott es terhessegi tesztet is vegeztem 3-at is de negativ lett! Nogyogyaszhoz pentekre kaptam idopontot de mar annyira ideges vagyok hogy ha esetleg valaki tudna nekem segiteni azt nagyon megkoszonnem! 19/L2016. júl. 19. 15:25
1/3 anonim válasza:
Szedsz fogamzásgátlót? Az előző mensid a késéstől eltekintve normális volt? A teszteket mikor csináltad?
Őszintén megmondom, én ezek alapján ellőnék még egy tesztet.
2/3 A kérdező kommentje:
Nem szedek,hat a majusi menstruaciom viszont nagyon keves volt az kb 3-4.napnal nem is tartott tovabb amit furcsaltam is de nem foglalkoztam igazan vele. Az egyik tesztet a 7-ik napon ugye amikor mar kesett a masikat pont a 9-ik napon es 10.napra megis jott ugye,a harmadik tesztet pedig most csinaltam kb 4.napja de 3000Ft volt ami ugye mar azt is kimutatta volna hogy ugye hanyadik hetben vagyok de negativ lett.
Ezert nem ertem mi lehet a gond.
2016. júl. 19. 17:44
3/3 anonim válasza:
Hát, több ötletem nincs... Megírod majd, mi volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!