Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért kezd iszonyatosan fájni...

Miért kezd iszonyatosan fájni a barátnőm hasa aktus közben?

Figyelt kérdés
Egy két perc szex után nagyon elkezd fájni a hasa és rosszul is lesz.Most először előfordult, hogy hányt is.Már 5.hónapja élünk rendszeres nemi életet.Nem terhes, nem szed gyógyszert és eddig soha nem volt ilyen baj maximum az elején fájt neki de az nem ilyen volt.
2016. máj. 9. 19:02
 1/7 anonim ***** válasza:
Fel kéne keresnie egy nőgyógyászt!
2016. máj. 9. 19:10
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem ártan orvoshoz menni, mert lehet fertőzés, méhsüllyedés, daganat vagy ciszta is, itt senki nem fogja tudni diagnosztizálni.
2016. máj. 9. 19:15
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Na ez mar nem semmi régen el kellett volna mar menjen orvoshoz megis mire var ? Ha elég nagy szexelni elég nagy orvoshoz menni

Nem fogjak megenni csak segítenek neki

Nálam ugyanez volt es endometriozisom volt kialakulóban (meddőség meg okozó problémás betegség Sex terén is) de szerencsére kaptam gyógyszert es azota nagyon ritkán faj :) talán két havonta egyszer

Persze lesz h gyulladása van es mivel nem volt dokinal ez elfajult

Azonnal orvoshoz !!!!! Jobbulást Neki

2016. máj. 9. 19:15
 4/7 A kérdező kommentje:
Mostmár kérünk időpontot!Csak eddig azthittük, hogy túl hevesen csináljuk vagy túl mèlyre nyomom a keljfeljancsit.
2016. máj. 9. 19:37
 5/7 anonim ***** válasza:
Én is endometriózisra gondoltam...
2016. máj. 9. 19:54
 6/7 anonim ***** válasza:
Vegyetek komolyan magandokihoz kérjetek időpontot az tényleg komolyan veszi a dolgokat :)
2016. máj. 9. 20:06
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem is jutott eszembe egy-két cifraság, aminek ez jele lehet. És ez nem olyan, amire egy fórumon valaki mond valami teát vagy vény nélküli krémet, ez elég komolyan hangzik.
2016. máj. 9. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!