Szoptatok és begyulladt a mellem. Iszonyatosan fáj és már lázam is van. Meddig várjak a dokival?
Figyelt kérdés
Már eleve pàr napja fájt és dagadt volt a mellbimbóm,de azt hittem csak kidörzsölődött..
Erre kora délutánra bedurrant a bal mellem egyik oldala.
Naggggyon fáj,de fura hogy csomót nem érzek benne...
Meleg borogatás,masszír,extrém szoptatàsi pozíciók megvoltak de semmi javilàs
2016. márc. 22. 21:51
1/3 anonim válasza:
Semeddig ne várj a dokival, antibiotikumot fogsz rá kapni.
2/3 A kérdező kommentje:
Igen,most hogy belenéztem a tūkörbe számomra is nyilvánvalóvá vált hogy holnap irány a doki...teljesen eldeformálódott a cicim...óriásira dagadt a bimbóm és alatta az udvarban nagy duzzanat....
Ezzel nődikohoz kell menni?
Komolyan mondom már az is eszembe jutott hogy bemegyek az ūgyeletre
2016. márc. 22. 22:11
3/3 anonim válasza:
Mindenképpen menj el háziorvoshoz v. még jobb ha nőgyógyászhoz tudsz menni. DE: sajnos téves az a nézet, hogy antibiotikum kell ilyen esetben. Elenyészően ritka esetben kell, sajnos még mindig ott járunk, hogy az orvosok nyomják egyből. A 3. gyerekemnél már nem mentem el orvoshoz, amikor ilyesmi történt, emlékszem elkeseredésemben felhívtam az egyik legnevesebb magyar szoptatási tanácsadót, aki magazinokban is publikál, és ő mondta ezt. Persze akkor már túl voltam 2 gyereken és vagy 4 mellgyulladáson..:( Nekem akkor csomós is volt, nemcsak kemény és duzzadt. Óvatosan masszírozgatni kellene és fejni mindenképpen, a borogatáson túl a meleg vizes zuhany is nagyon jó tud lenni, utána sokkal könnyebb fejni, masszírozni. Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!