Mit tud tenni az orvos ha már lassan 3 hónapja nem jött meg a menstruációm?
Figyelt kérdés
2016. júl. 19. 15:20
1/12 anonim válasza:
Elkuld kivizsgalasra, hogy kideritse az okat.
2/12 anonim válasza:
Kérdés, hogy szükséges-e bármit tenni egyáltalán. Hány éves vagy?
Ha fogamzásgátlót javasol a nőgyógyász, azonnal felejtsd el. Az nem meghozza a mensit, hanem egy mesterséges ciklust hoz létre, tehát az nem menstruáció, hanem megvonásos vérzés lesz, ami olyankor jön. Tehát semmire se mész vele. Egy endokrinológust kellene felkeresni, mert ez valószínűleg hormonprobléma lesz.
De ha fiatal vagy még, és nem állt be, akkor nem kell aggódni, fél év is kimaradhat, és 14-15 éves korig az még normális.
3/12 A kérdező kommentje:
Már voltam hüvelyi ultrahangon kb 2,5 hete de nem volt semmi, 16 éves vagyok és régebben volt már hogy fél évre kimaradt lehet hogy most is erről van szó?
2016. júl. 19. 15:44
4/12 A kérdező kommentje:
Én igazából örülök hogy nem kell még azzal is foglalkoznom de anyukám teljesen hajthatatlan és bármit megtenne hogy megjöjjön végre
2016. júl. 19. 15:47
5/12 anonim válasza:
Megnéz, terhes vagy-e illetve van-e látható elváltozás és elküld hormonvizsgálatra. Ja, és ha régen voltál rákszűrésen, akkor leveszi a kenetet is.
6/12 anonim válasza:
Sportolsz aktívan? Mert élsportolóknál ez szokásos dolog, ha nem, akkor anyukádnak tökéletesen igaza van, végére kell járni, komoly dolgok lehetnek mögötte.
7/12 A kérdező kommentje:
Nem sportolok semmit, eleinte azt hittem hogy az évvégi stressz okozza hogy késik de azon már túl vagyok
2016. júl. 19. 15:55
8/12 anonim válasza:
Akkor mindenképpen alapos kivizsgálás, ezt nem szabad szőnyeg alá söpörni.
9/12 A kérdező kommentje:
Voltunk orvosnál és gyógyszert írt fel, köszönöm a válaszokat!
2016. júl. 19. 22:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!