Mert nem jon mar meg a menstruaciom mit csinaljak h megjojjon?
Figyelt kérdés
Mar nagyon reg ota van ilyen feherfolyasom mar a honaljam is szoros meg ott lent is... egyszer volt h kicsit olyan barnas folyas volt azthittem megjott mert a baratnom aztmondta h neki is mindig barnas ezert biztos megjott. De akkor is csak kb ket napig es aztan semmi... mit csinaljak h megjojjon mert aznap mikor azthittem h megjott akkor volt pont ilyen orvosi vizsgalat es az orvasnak is aztmondam h megjott legy mondjatok meg h mit csinaljak h megjojjon...2015. aug. 15. 10:49
1/5 A kérdező kommentje:
Ja es a mellem is eleg nagy
2015. aug. 15. 10:52
2/5 anonim válasza:
Hány éves vagy? Ne aggódj, ha későn érő vagy 14 éves korod körül meg fog jönni..a barna folyás pedig utalhat fertőzésre is ha büdös, vagy ha viszketsz ott lenn..ha semmi ilyen nincs akkor pedig vszínűleg a mensi előjele,talán jövő hónapban már rendesen fogsz vérezni
3/5 A kérdező kommentje:
Az a baj h az orvosnak is azt mondtam es felek h baj lesz belole... az egesz csalad ugy tudja... es ez fel eve volt... valamo trukk nincs h hamarabb megjojjon?
2015. aug. 15. 11:00
4/5 anonim válasza:
Légy türelmes.
Az orvos meg nem hülye, tökéletesen jól tudja, hogy a fiatal lányok vérzése teljesen össze-vissza. Nem fognak hazugsággal vádolni és lefejeztetni a főtéren.
Anyukáddal meg nyugodtan beszélj a dologról, ha ennyire aggaszt.
5/5 anonim válasza:
Ne akard, hogy megjöjjön, örülj addig, míg nincs ilyen gondod! Egy nyűg az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!