Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Na most mit csináljak?

Na most mit csináljak?

Figyelt kérdés

A szüleim 5 éve elváltak, és apukámmal meg a barátnőjével élek. Anyuról kb 2 éve nem hallok semmit, nem telefonál, nem köszönt fel se névnapon se szülinapon. A boltban köszönés nélkül elmegy mellettem. (mostmár én is mellette...) 14 éves vagyok, most jött meg először. Apu barátnőjének van egy olyan betegsége ami miatt nem menstruál, tehát se betét, se tampon nincs itthon... Nagyon jó a kapcsolatom vele, jobban szeretem mint az igazi anyámat, ő is szeret engem, (gyereke sem lehet tehát én vagyok a gyereke mostmár)

Szóljak neki, hogy Adri megjött? A nagynéném az anyám testvére, vele méginkább nem tartom a kapcsolatot. Apu egyke, tehát nincs több lehetőség. A nővérem, (17) anyával él, vele minden nap beszélek. Neki szóljak? Nagyon nehéz így élni, és fáj is hogy anyám leszar, de ez van... Tehát akkor szólhatok Adrinak?

2016. júl. 17. 13:48
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen szerintem szólj neki.Mármint apukád barátnőjének.Biztos megértő lesz és beszerzi ami szükséges.
2016. júl. 17. 13:58
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Apud barátnője a pótmamád, miért nem szólhatnál neki? Nyugodtan beszéld meg vele.
2016. júl. 17. 14:29
 3/5 anonim ***** válasza:
Nyugodtan szólj neki!
2016. júl. 18. 09:15
 4/5 anonim válasza:
Nyugodtan szolj neki főleg ha jó a kapcsolatotok
2016. júl. 18. 21:42
 5/5 anonim ***** válasza:
Én is a potmaminak szólnék :) :D biztos szívesen segít!! Ért is hozzá és jól is esne neki :D
2016. júl. 19. 10:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!