Anya nem vesz nekem tampont. Miért viselkedik így?
Figyelt kérdés
Soha nem vett nekem normális mennyiségű betétet. Hozott ritkán 3-4 hónapra egy rossz minőségű betetétet (10 darab) ez csak néhány napra szokott elég lenni. Tisztasági betétet soha nem vett nekem, pedig az utolsó napokon az lett volna a jobb. Amióta mglátott nálam egy doboz tampont, azóta semmit sem vesz. Kukánk sincs, mert azt mondta, minek az nekem. Igaz a kérdés, még mielőtt valaki azt mondja.2016. júl. 2. 23:55
21/22 anonim válasza:
Hány éves vagy?
Fél napot nem bír ki nekem sem, kb 2-3 óránként cserélem és szerintem nem is egészséges ha benn van 12 órát. az utolsó napokban is 3-4 óránként cserélem.
22/22 anonim válasza:
3-4 hónapra 10 betét és tampont sem használhatsz?
13 éves voltam (azaz 2 és fél éve), amikor egy menstruáció alatt 10-15 betétet elhasználtam, és tampon alá is mindig tennem kellett.
Ezeken NEM lehet spórolni.
Ha más nem, vedd a zsebpénzeden, mert ha átázol, ki fognak cikizni valószínűleg, és amúgy is rossz érzés, ha úgy kell végigülni egy napot a suliban, mert édesanyád nem képes neked biztosítani az alapvető szükségleteidet.
Ha nem hajlandó, vedd meg a zsebpénzeden, mert ez fontosabb, mint a mozi meg a vásárlás.
Sajnálom, hogy ilyen szüleid vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!