Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Anya nem vesz nekem tampont....

Anya nem vesz nekem tampont. Miért viselkedik így?

Figyelt kérdés
Soha nem vett nekem normális mennyiségű betétet. Hozott ritkán 3-4 hónapra egy rossz minőségű betetétet (10 darab) ez csak néhány napra szokott elég lenni. Tisztasági betétet soha nem vett nekem, pedig az utolsó napokon az lett volna a jobb. Amióta mglátott nálam egy doboz tampont, azóta semmit sem vesz. Kukánk sincs, mert azt mondta, minek az nekem. Igaz a kérdés, még mielőtt valaki azt mondja.
2016. júl. 2. 23:55
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
91%
Ezt igazából csak tőle tudnád megkérdezni, de jobban járnál, ha magadnak vennéd meg ezeket. :/
2016. júl. 3. 00:03
 2/22 anonim ***** válasza:
97%

Kérj pénzt és menj vegyél. A hülye elveit megváltoztatni úgysem tudod.

Kuka meg nem létszükséglet a fürdőben.

2016. júl. 3. 00:04
 3/22 anonim ***** válasza:
78%
Ha megjön a mensid, ülj le az ágyára és kezdj el vérezni, talán meggondolja magát...
2016. júl. 3. 00:06
 4/22 anonim válasza:
15%
Lehet,hogy nem telik rá neki?
2016. júl. 3. 00:09
 5/22 anonim ***** válasza:
61%
A kuka tenyleg nem szukseges a furdoben. Kerdezd meg nyiltan, miert nem vesz neked? Vegyel a zsebpenzedbol v kerj ra tesotol /apukatol.
2016. júl. 3. 00:24
 6/22 anonim ***** válasza:
45%

"A kuka tenyleg nem szukseges a furdoben. "

Ezt most komolyan írtad?

2016. júl. 3. 00:38
 7/22 anonim ***** válasza:
31%
Azért az már erősen igénytelenség, ha valaki pl. a véres betétet/tampont a konyhai szemetesbe dobálja...
2016. júl. 3. 00:40
 8/22 A kérdező kommentje:

Bőven telne rá neki, mert jól keres és sok megtakarítása van. Saját pénzből veszem, de szívesebben mennék belőle moziba vagy költeném másra. Úgy gondolom, hogy ezen nem lehet spórolni, de anya nem érti meg.

Igenis elég baj, hogy nincs hova dobni a szemetet. Leültem vele beszélni és játszotta a hülyét, hogy nem tudja mire való, miért kell, mintha nem látott volna elég szemetest a női wc-ben.

Annyira rossz, hogy ilyen begyöpösödött, öreg szülőkkel áldott meg a sors. Más anyja annyira normális ezekben a kérdésekben.

2016. júl. 3. 07:34
 9/22 anonim válasza:
74%
6 és 7-es annyira hülyeségeket beszéltek. :'D Minek lenne igénytelenség ha a konyhai kukába dobja az egyén a betétet vagy a többi dolgot?! Meg minek kellene a fürdőbe is kuka?! Hülyeség..
2016. júl. 3. 09:10
 10/22 anonim ***** válasza:
Vegyel sajat magadnak!!
2016. júl. 3. 11:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!