Anya nem vesz nekem tampont. Miért viselkedik így?
Mondhat akárki akármit, én nem szívesen szambáznék le az emeletről a kommunális hulladékot gyűjtő szemetesbe a konyháig a véres tamponommal. Nálunk igenis létszükséglet mindkét mosdóban, apukám abba dobja a fülpiszkálót, mi meg a tampont, persze papírba csavarva.
De ez még az elmegy kategória, bár vannak olyan helyzetek, pl. egy családi buli vagy hogy itt vannak a barátaim, amikor nem szívesen mászkálnék ki a szemetemmel.
Az, hogy nem vesz neked kellő mennyiségű betétet és tampont, pedig megengedheti, az elfogadhatatlan. Ezt nem a zsebpénzedből kell fedezni, az arra van, hogy mozizz, kávézz, vásárolgass. Beszélj vele, hogy neked nem elég ennyi, lehet erősebb a vérzésed, mint neki volt vagy valami. És, hogy te tampont szeretnél betét helyett, kb. ugyanannyiba kerül.
Én mindig a wcn húztam le a betétet. Most a rampont is ott huzom le. Nincs szükség kukára.
Itt jó a wc, egyszerre nagy mennyiséget is le lehet húzni :D
Nálunk is hasonló a helyzet, anyám nem képes normális betétet venni nekem v tampont ezért magamnak veszem.
Én nem birom elviselni a műanyag sz.rokat, illetve fertőzésem is lesz tőle. Ez van. Nem ezen kéne spórolni szerintem. Főleg mert az antibiotikum sokkal drágább mint egy rendes betét.
Ugye milyen rossz, amikor nem érdekli, hogy milyet akarsz használni. Azt sem zavarta, hogy van éjszakai betét is, tisztasági stb. Tényleg azzal se törődött, hogy a 10 darab meddig elég. Vagy, hogy megvehetnénk előre következő alkalomra. Ezen akarja összespórolni, ami a nagyzolásásával elmegy.
Egy műtét miatt, már a szülés óta nem menstruál, de szerintem magának jó fajtát vett, ami néhány megmaradtból megítélhető. Azt is meg akarta mondani hány óránként cseréljek, mert fél napot simán kibír egy betét, hogy ne legyen büdös. Addig 4-szer átázik nem baj, mert nem lesz büdös, addig használjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!