Felfázás lehet megint?
Hát attól függ mivel kezelték a hólyaghurutod. Nekem is volt már nagyon sokszor, úgy ahogy neked, véres,gennyes vizelet, stb. Mindig kaptam antibiotikumot( Húgyhólyag ultrahangon is voltam) és mindig 2-3 nap alatt elmúlt. Próbáltad már a vörösáfonya kapszulát? Gyógynövényes, ártani nem fog, lehet h ez segítene.
Ha hüvelygyulladást diagnosztizált a doki, akkor lehet h az sem lett rendesen kikezelve, és ezért tér vissza rendszeresen. Azt ajánlom, menj el 1 másik orvoshoz, vizsgáljon ki teljesen, és utána kezeljen megfelelően. Ha rendbe jöttél, vegyél Génia 92-t, vagy Vitagyn c tablettát- helyreállítja a hüvelyflórádat, és ellenállóbb lesz a fertőzések ellen.
A méhszájsebre azt mondják h pár egyénnél tünetmentes, de a legtöbb esetben vannak tünetei. Ezek: minden közösülés utáni pecsételő vagy rózsaszínes vérzés/folyás, fájdalmas közösülés, alhasi fájdalmak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!