Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Pisiliés után úgy érzem...

Pisiliés után úgy érzem mintha a húgycsövem fájna vagy a csiklóm, és kb. azt érzem, hogy megint pisilne kell. De ez nem felfázás mert az tudom milyen mert már volt nekem. De akkor mi ez?

Figyelt kérdés
2011. szept. 28. 12:34
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát biztos választ orvostól kapsz.
2011. szept. 28. 12:41
 2/6 MarySue válasza:

Nekem is néha előjön ilyesmi, de nem tudom mi lehet. Én nőgyógyászhoz mentem vele, erre konkrétan leb*szott, hogy miért nem az urológiára mentem.

De azért felírt gyógyszert,ööööööö...azt hiszem Sumetrolim a neve, vagy valami hasonló, és attól elmúlt 2 napon belül.

2011. szept. 28. 12:43
 3/6 A kérdező kommentje:
Ezért utálok nődokihoz menni..főleg,hogy nálunk csak köcsögök vannak:/ mindig leszúrnak akármi is van...:S
2011. szept. 28. 12:44
 4/6 MarySue válasza:
ohh, ne félj, nálunk az sztk-ban csak pasik vannak, és eddig mindegyik lecseszett már valami olyanért amiről nem tehettem vagy nem is tudtam :D
2011. szept. 28. 14:20
 5/6 A kérdező kommentje:
Jaja nálunk is csak férfiak vannak is úgyan ez a szitu..így menjek el bármikor ha gondom van(Y):S
2011. szept. 28. 16:42
 6/6 anonim ***** válasza:

menj az sztk-s urulogiára,

"De ez nem felfázás mert az tudom milyen mert már volt nekem"

amikor nekem legelőször volt felfázásom véreset pisiltem ,ami nagyon fájt és gyakori vizelési ingert váltott ki,ez persze egy súlyosabb felfázás.MOst nemrég csak a vesém tájékán fájt de mégis azt mondta az urulógus hogy keresztes a vizeletem.Úgyhogy menj a dokihoz mert csak rosszabb lesz ,csak egy bogyót ír fel ha tényleg van vmi baj

2011. szept. 29. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!