Nemtudom mi van? :S 1,5 éve jött meg a menstruációm. (tovább lent. )
Figyelt kérdés
Amikor megjött folyamatosan volt 2 hónapig, elmentünk nőgyógyászhoz a doktor azt mondta nem vizsgál meg mert még nem áll eb azért van ez. Eddig oké, de mostanába vagy 3 hónapja nincs vagyis ilyen barnás színű folyás van van de van benne néha 1-2 csepp vér. Ez most mi? nem élek, nemi élete. !! Előfordulhat hogy valami gombás fertőzés?? :S2010. ápr. 13. 23:50
1/2 anonim válasza:
Sztem nem fertőzés, inkább valami sárga test hiánya, na, ezt nem tudom pontosan, de van akinek emiatt félevente jön csak meg, és homaopátiás valamivel lehet kezelni.
De ha zavar, mért nem kérded meg a nőgyógyászt.
2/2 anonim válasza:
Ez komoly hormonprobléma szerintem. Sürgősen kezelni kellene. Oké, hogy nem vizsgált meg, de hogy miért nem vett vért....menj másik orvoshoz, és menj utána a problémának, mert ez nem normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!