Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Holnap megyünk a tengerhez...

Holnap megyünk a tengerhez nyaralni meg van. Az 5. napnál járok és nem erős a vérzésem és nem is olyan sok fürödhetek a tengerben?

Figyelt kérdés

2016. jún. 22. 14:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
28%
Én alapból nem mennék így, mert ez baromira igénytelen és undorító, mellesleg fertőzést is kaphatsz és a ragadozó cápákról ne is beszéljünk.
2016. jún. 23. 07:37
 12/15 anonim ***** válasza:
51%
1. és utsónak igaza van!
2016. jún. 23. 08:27
 13/15 anonim ***** válasza:
69%
#3 vagyok, és hiába pontoztok le, hogy jaj ez nem egészséges meg undorító, sose volt semmilyen bajom, akkor se lett semmilyen bajom. Egyszer mész egy évben nyaralni, hát könyörgöm. Meg egészségi okokból nem hordatok tampont, ezért se érdekelt a folt. Hány évesek vagytok, hogy így álltok hozzá? Nem ömlött belőlem a vér, könyörgöm.
2016. jún. 23. 09:27
 14/15 A kérdező kommentje:
Ma már fürödtem ! Nem volt semmi nem is nagyon áztam át csak 1 cm kicsit barnabb lett a bugyim! De nem folyt a lábamnál a vér! Miután ki jottem be tettem egy betétet figyeltem arra hogy ne órákon át legyem a vízbe hanem max 1 órát.
2016. jún. 23. 22:59
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

4-es vagyok. Én is szoktam fürdeni mikor megvan, én sem kaptam el soha semmit, de még vízben sem, pedig sokszor voltam már tamponnal strandon. Azt azonban nem értem, hogy miért egészségesebb tamponnal a vízbe menni, mint csak úgy simán, hisz a tampon magába szívja a vizet, ami ott áll benn, ez ezerszer egészségtelenebb, normál módon csak bemegy és kifolyik.

Akik ennyire ellenzik azok feltételezem hasonló korúak és hasonló szinten vannak, mint a minap egyik kérdést feltett tizenéves kislány: Lovastáborba menne, az anyja nem engedi, hogy tampont használjon, ráadásul a betétet ne akarja cserélni a "koszos" lovastábor wc-jében, így inkább nem megy.

Nem gondolom, hogy a menstruációnak ennyire nagy tulajdonságot kellene szentelni és ennyire meg kellene akadályoznia a nőket azon a havi 5-10 napon bizonyos tevékenységeikben, kirándulásaikban. Érdekes, számomra sosem okozott semmilyen fennakadást.

2016. jún. 24. 10:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!