Holnap megyünk a tengerhez nyaralni meg van. Az 5. napnál járok és nem erős a vérzésem és nem is olyan sok fürödhetek a tengerben?
4-es vagyok. Én is szoktam fürdeni mikor megvan, én sem kaptam el soha semmit, de még vízben sem, pedig sokszor voltam már tamponnal strandon. Azt azonban nem értem, hogy miért egészségesebb tamponnal a vízbe menni, mint csak úgy simán, hisz a tampon magába szívja a vizet, ami ott áll benn, ez ezerszer egészségtelenebb, normál módon csak bemegy és kifolyik.
Akik ennyire ellenzik azok feltételezem hasonló korúak és hasonló szinten vannak, mint a minap egyik kérdést feltett tizenéves kislány: Lovastáborba menne, az anyja nem engedi, hogy tampont használjon, ráadásul a betétet ne akarja cserélni a "koszos" lovastábor wc-jében, így inkább nem megy.
Nem gondolom, hogy a menstruációnak ennyire nagy tulajdonságot kellene szentelni és ennyire meg kellene akadályoznia a nőket azon a havi 5-10 napon bizonyos tevékenységeikben, kirándulásaikban. Érdekes, számomra sosem okozott semmilyen fennakadást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!