Holnap megyünk a tengerhez nyaralni meg van. Az 5. napnál járok és nem erős a vérzésem és nem is olyan sok fürödhetek a tengerben?
Ha még menstruálsz, csak tamponnal fürödj, vagy sehogy. Vagy te képes lennél úgy belemenni, hogy a vér csak folyik ki belőled?! Ez elég gusztustalan.
19L
Miért gusztustalan ha úgy megy bele, hogy folyik a vére? A tenger elég nagy, más ragadozók ott esznek (az is vérzik), sőt döglött élőlények is vannak benne, ez nem gusztustalan? Szerintem aki ki van békülve önmagával az nem undorodik ettől, nyilván ha épp az 1-3 napban lenne és ömlene belőle a vér akkor értelemszerűen nem lenne célszerű belemennie, de így, hogy nem erős nem hiszem, hogy akadálya lenne. Mások is belemennek a sebes, vérző, gennyedző testrészeikkel, sőt a strandon is rendszeresen látok gombásan fürdőző embereket, az szerintem ezerszer rosszabb.
Én olyan strandon mentem bele egyszer így, ami tó jellegű volt homokos parttal. Azért vettem ki a tampont, mert az megszívja magát a koszos vízzel és esetleg fertőzés forrása lehet. Szerintem nyugodtan menj bele így.
Ehet hogy el múlik.
Én ithon is a káfba fürdök Fél órákat akkor is ha meg van és nem lesz véres a víz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!