Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Erős felfázás, vagy más?

Erős felfázás, vagy más?

Figyelt kérdés
Kb. szerda magasságában jelentkezett, hogy elmentem mosdóba, és a vizelet végén borzasztóan elkezdett csípni, görcsölni, inni se mertem, nehogy megint ki kelljen mennem pisilni. De olvastam, hogy sokat kell inni, így azóta napi 3-4 liter nagy nehezen lecsúszik, és javult a helyzet, de amint kevesebbet iszok egy adott órában, megint kezd egyre jobban fájni. Amikor ilyen görcsös fájdalmak vannak, az utolsó pár csepp mindig rózsaszínes. Vettem csütörtökön Walurinal Max-ot, azóta azt szedem, és jövő szerdára kaptam időpontot nődokihoz, előbb nem volt. Viszont ami még aggaszt, hogy közben a hüvely körül viszketés is jelentkezett, folyásom nincs, csak ilyen sűrű krémes valami van belül. Párommal nem voltam együtt egy ideje, tablettával védekezünk. Hajlamos vagyok hüvelygombára, az utóbbi egy évben jelent meg nálam, viszont így negyedévente visszaköszön, tavaly nyáron kaptam egy rakat antibiotikumot, mondanom sem kell, mindent szétcseszett a testemben, amit csak lehet. Mit tanácsoltok még?
2016. jún. 5. 15:00
 1/8 anonim ***** válasza:

A rózsaszínes pisi az vér is lehet, így sürgősen menj el orvoshoz, mert ez már vesegyulladás is lehet!Sima házidoki is jó, ez már nem feltétlenül nőgyógyászati gond.

Az antibiotikumot valószínűleg nem fogod megúszni.Utána kellene "életmódvaltas", pl. tangabugyi helyett nagyibugyi, mindig sok folyadek, tozegafonya/medvelevel kapszula/tea szedese, vitaminok, hideg idoben nadrag, pulcsi, semmi rovid ruha, derek kilogatas stb.

2016. jún. 5. 15:45
 2/8 anonim ***** válasza:
Ja és a furcsa folyás lehet gomba is, de ettől még valószínűleg csúnyán felfáztál.
2016. jún. 5. 15:47
 3/8 A kérdező kommentje:
Az bizony vér, ma hirtelen erősen jött több csepp is, viszont nődoki csak szerdán rendel, előbb nem tudok hova menni. Holnap meglátogatom a háziorvost, hátha tud valami használhatót, ez így borzalmas. Köszi a választ :)
2016. jún. 5. 15:54
 4/8 anonim válasza:
Ez felfazas lesz.A haziorvoshoz eleg menni vele egyenlore.Van egy Monural nevu por amit este egy pohqr vizbe fel kell oldani es meginni(utana csak reggel menyj pisilni),es reggelre semmi bajod nem lesz.Nekem ezt irta fel ketszer is ilyen tunetekre es telhesen elmult masnapra.Kerd tole h ezt irja fel ez nem olyan antibiotikum mint a tabletta de masnapra meggyogyulsz
2016. jún. 5. 16:56
 5/8 A kérdező kommentje:
Arra az esetre, ha esetleg más is úgy járna, mint én. A poszt írása után egy órával nagyon erős fájdalmaim lettek, és egyre véresebb volt a vizelet, így elszaladtam egy nőgyógyászati ügyeletre, ahol megvizsgáltak, kaptam egy adag Monuralt és 5 napra antibiotikumot (Xorimax).
2016. jún. 6. 10:26
 6/8 anonim ***** válasza:

Szegény :-( bár sejtettem, mint írtam az antibiotikumot valószínű nem úszod meg és sajnos így is lett...(1.es 2. kommentelő vagyok).

Gyógyulj meg hamar!

Ettől függetlenül tartom amit elsőre mondtam : hogy ne "járjon vissza", kell az életmódváltás, különben gyakran visszajohet a gond (és akkor újra felfazasces ujra antibiotikum, és ez sokáig így ismétlődhet).

2016. jún. 6. 22:14
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Remélem nem tér vissza, most már egyre jobban vagyok :) A felsoroltak közül csak a tanga vonatkozik rám, arról nehéz lesz letenni :D De igyekszem, még egy ilyet nehezen bírnék ki.
2016. jún. 7. 10:33
 8/8 anonim ***** válasza:

Barátnőm sem tudott lemondani a tangáról emiatt ;-) Neki nem jött vissza a fertozes.

Én hasonlóképp voltam mint most Te, és kb rá 2 hétre megint olyan volt mintha "csípne a pisi", bepanikoltam, es mindennek utanaolvastam. Vettem tőzegafonya kapszulat es nagyibugyit, mert azt irtak a tanga miatt a hatso nyilasbol elore is kerulhetnek a bacik, ami szinten okozhat fertozest.En inkabb nem kockaztattam...

2016. jún. 7. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!