Erős felfázás, vagy más?
A rózsaszínes pisi az vér is lehet, így sürgősen menj el orvoshoz, mert ez már vesegyulladás is lehet!Sima házidoki is jó, ez már nem feltétlenül nőgyógyászati gond.
Az antibiotikumot valószínűleg nem fogod megúszni.Utána kellene "életmódvaltas", pl. tangabugyi helyett nagyibugyi, mindig sok folyadek, tozegafonya/medvelevel kapszula/tea szedese, vitaminok, hideg idoben nadrag, pulcsi, semmi rovid ruha, derek kilogatas stb.
Szegény :-( bár sejtettem, mint írtam az antibiotikumot valószínű nem úszod meg és sajnos így is lett...(1.es 2. kommentelő vagyok).
Gyógyulj meg hamar!
Ettől függetlenül tartom amit elsőre mondtam : hogy ne "járjon vissza", kell az életmódváltás, különben gyakran visszajohet a gond (és akkor újra felfazasces ujra antibiotikum, és ez sokáig így ismétlődhet).
Barátnőm sem tudott lemondani a tangáról emiatt ;-) Neki nem jött vissza a fertozes.
Én hasonlóképp voltam mint most Te, és kb rá 2 hétre megint olyan volt mintha "csípne a pisi", bepanikoltam, es mindennek utanaolvastam. Vettem tőzegafonya kapszulat es nagyibugyit, mert azt irtak a tanga miatt a hatso nyilasbol elore is kerulhetnek a bacik, ami szinten okozhat fertozest.En inkabb nem kockaztattam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!