Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mik a tapasztalataitok az...

Mik a tapasztalataitok az anti-candida teáról?

Figyelt kérdés
már lassan fél éve küzdök hüvely fertőzéssel. több gyógyszeres kúrán túl vagyok de csak pár napig használ.olvastam az anti-candida teáról.volt akinek be vált ? véleményetek? vagy esetleg más valami ami használt?

2016. jún. 20. 12:44
 1/1 anonim ***** válasza:
szia! nekem van egy kissé meredek módszerem, ami bejött. n több, mint 9(!) hónapig küzdöttem, gyógyszer, cseppek, kúpok. végsó elkeseredésemben egy barátnőm tanácsára alkalmaztam a tengeri sós tampont. először tömény sóoldatban fürödtem napokig, h lással, lesz-e bajom. az elsőfürdő után jobb lett, de nem tökéletes. aztán felbátorodtam :) belemártottam kókuszolajba-amit erre a célra vettem- a tampont, mert az is gombaölő, majd fokozatosan emeltem a sómennyiséget. kívülről telített (26 m/m%-os) sóoldattal mosom, amilyen gyakran tudom. ha dolgozni megyek, akkor pedig simán bekenem sóval. az első pillanattól enyhülést hozott eleinte kissé csíp, mert be volt gyulladva, később már nem, pedig elég komoly mennyiséget használok. félek abbahagyni. pedig már semmi tünetem nincs. le lehet pontozni, meg hülyének nézni, aki akar. de nekem bejött. nézzetek utána, a só nem szárítja ki a hüvely nyálkahártyáját!
2016. jún. 20. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!