Lehetetlen a huvelygomba de akkor megis mi tortenik? Mi ez?
Sziasztok!
A sztori a kovetkezo:
Kb harom nappal egyutt voltunk a baratommal es hat tul hamar belekezdtunk a dologba szerintem szaraz lehettem , kicsit fajt is de aztan kozbe benedvesedtem. Viszont ahogy abbahagytuk ereztem,hogy kidorzsolt es az o spermaja is csipett ahogy jott ki. Masnap elegge kellemetlenul ereztem magam odalent aztan tegnap ota meg viszket,csip. En arra gondoltam,hogy a folyasom (mivel ugye savas kemhatasu) marja a kidorzsolt reszt. Tegnap fujtam aloe vera firstel ami csipte is nagyon a kisajkaknal,huvelynel viszont estere mar semmi bajom nem volt egeszen ma reggelig amig nem jott megint a folyasom. Azota ujra elviselhetetlen a dolog;/
Miert lenne lehetetlen? Azt a legkonyebb elkapni
Mar ha szoknyaban leulsz valahova akkoris elkaphatod...es ez az lesz. Kapsz kupot. Kenocsot. Par nap es elmulik. 1000000nonek van huvelygombaja nyugi. Nem vagy egyedul
Csak hat megjott ugye ma reggelre szoval max ha elmulik utana tudok dokihoz menni..:/
Es lehet oda is sok ido mire kapok idopontot. Eletembe egyszer voltam nodokinal es az is olyan elmeny volt h annyira megalaztak h egy hetig sirtam... Ezert megyek most maganhoz de ugye rossz eloiteleteim vannak es elmondhatatlanul felek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!