Lehetetlen a huvelygomba de akkor megis mi tortenik? Mi ez?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
A sztori a kovetkezo:
Kb harom nappal egyutt voltunk a baratommal es hat tul hamar belekezdtunk a dologba szerintem szaraz lehettem , kicsit fajt is de aztan kozbe benedvesedtem. Viszont ahogy abbahagytuk ereztem,hogy kidorzsolt es az o spermaja is csipett ahogy jott ki. Masnap elegge kellemetlenul ereztem magam odalent aztan tegnap ota meg viszket,csip. En arra gondoltam,hogy a folyasom (mivel ugye savas kemhatasu) marja a kidorzsolt reszt. Tegnap fujtam aloe vera firstel ami csipte is nagyon a kisajkaknal,huvelynel viszont estere mar semmi bajom nem volt egeszen ma reggelig amig nem jott megint a folyasom. Azota ujra elviselhetetlen a dolog;/
90% hogy huvelygomba szerintem menj be az orvoshoz ..Az majd ir fel rá valamit és szerintem az aloe veras spray se volt jo ötlet.
2016. jún. 18. 12:18
2/14 A kérdező kommentje:
Hat es megis mitol lett huvelygombam ha elotte semmi bajom nem volt csak azutan lett ez h kidorzsolt?
2016. jún. 18. 12:56
3/14 anonim válasza:
Lehet azelőtt is volt csak igy hogy kidörzsölödött most érzed fel erosodot..
2016. jún. 18. 13:22
4/14 A kérdező kommentje:
Hat en nemtudom:/ maskor is volt ilyen csak nem ennyire szenvedtem tole es megjott aztan nem tert vissza. Most is arra varok h megjojjon hatha utana elmulik es tenyleg csak a folyasom mar,csip..mert ha lefurdok semmi bajom csak amint jon a folyas onnantol a fajdalom es a csipes is:/
2016. jún. 18. 13:31
5/14 anonim válasza:
Gomba vagy huvelyi fertozes ne vatj a mensire menj orvoshozbde ha ennyire buta vagy akkor várj a csodára aztán ne csodálkozz hogy majd a párodnak is égni fog meg viszketni a farka..
2016. jún. 18. 13:39
6/14 anonim válasza:
Valószínűleg éppen az aktus alatt kaptál gombát, a sérülés miatt pedig még erősebben támad.
Mindkettőtöket kezelni kell mindenképp.
Legközelebb pedig, ha még száraz vagy, halasszátok el a behatolást.
2016. jún. 18. 14:15
7/14 anonim válasza:
Ja, és semmiképp ne várd meg a menzeszt, még feljebb is terjedhet a gomba, rossz esetben krónikus gyulladást és meddőséget is okozhat.
2016. jún. 18. 14:17
8/14 anonim válasza:
A kidörzsöléstől van. Én nagyon hajlamos vagyok rá és nagyon kell ügyelni hogy ne legyek megdörzsölve, mert akkor kijön. Ugye az a baci alapból is megtalálható egészséges környezetben is odabent és aikor valami sérelem éri, akár fizikai akár kémiai elszaporodik. Ennyi a történet. Nem csak úgymond elkapni lehet a másiktól. Még egy stresszesebb időszaktól is kijöhet, de még hormonváltozás miatt is. Sajnos tapasztalat.
2016. jún. 18. 16:16
9/14 A kérdező kommentje:
Meg kell jojjon ugyhogy volt fenn tampon es azon nezve ilyen zoldes sargas a folyasom :/ semmi bajom nem volt, kidorzsolt a parom es most ettol kell szenvedjek...Utolso, te hogyan szoktad kezelni??
2016. jún. 19. 12:10
10/14 anonim válasza:
Bemész nőgyogyaszhoz megvizsgál és fel ir olyan gyogyszert ami biztos használ. Vagy probalkozol a a canesten kombival .. A nőgyogyasz egyszerubb ...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!