A tampontól kitágulhatott a hüvelyem?
Nem rég vesztettem el a szüzességem, azóta rendszeresen szexelünk a barátommal, de nem érzem őt, pedig a mérete átlagosnál nagyobb. Az első együttlétnél éreztem, de azóta semmi, orgazmusom sem volt, ami annak is "köszönhető", hogy rástresszelek erre az egészre.Amióta megjött az első menstruációm tampont használok, elgyengülhettek tőle a hüvelyi izmaim? Esetleg közbejátszhat az is, hogy nagyon nedves leszek előjátéknál? Van valakinek hasonló problémája? Ilyenkor mit kell tenni?
21
Próbáljon meg az előjáték során maximálisan kielégíteni..
Az előjáték során érzed még, amiket csinál?
Nedvesség sosem baj, kitágulás maximum az egyre több ujjal történő masztizástól tágulhat ki, vagy vibrátorok-stb használatától.
Ügyelet utáni rezidens N/27
Három éve élek szexuális életet, sose sikerült szex közben elélveznem. Nem tudom, mi a gond, de sok nőtől hallottam, hogy ez nem egyedi eset sajnos.
Biztosan nem a tampon az oka. Én akkor nem szoktam érezni barátomat, ha már túlságosan nedves vagyok.
tuti lelki eredetű,lehet tudatilag elutasítod a barátodat és az együttlétet,azért nem szorítanak az intim izmaid.
21 évesen,úgy hogy éppen csak nem vagy már szűz,és még nem szültél,kizárt,hogy tág lennél.Pláne nem a tampon miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!