Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez egy nemi betegség előjele?

Ez egy nemi betegség előjele?

Figyelt kérdés
Nagyon megijedtem. A szex vègefelè erősen elkezdtem vèrezni, mint ha megjöttvolna a menstruàcióm ilyen nemfordult mèg elő. Beraktam egy tampont. 4 óramulva kivettem és ötszörösére megduzzadt a vértöl és ilyen kis húscafatok jöttek ki vele. Másnap reggelre vagyis ma reggelre màr szinte nemis vèreztem. A menstruációm sose állt be pontosan. Akkor használtam először tampont. 3 hónapja vesztettem el a szüzességemet. Mi lehetett ez a hirtelen vérzés ami hamar elmúlt és a húscafatok? Valami nemi betegség?

2016. jún. 16. 09:51
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Biztos, hogy nem nemi betegség, viszont feltétlenül menj vele orvoshoz, mert megismétlődhet. Valószínűleg menstruációs vérzés volt, de mivel ennyire hirtelen és erősen jelentkezett, mindenképpen ki kellene vizsgálni.
2016. jún. 16. 10:54
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ !
2016. jún. 16. 13:40
 3/7 anonim válasza:
100%
Szia!Lehet hogy nem szakadt el rendesen a stuzhartyad es egy kis resz meg maradt.
2016. jún. 16. 14:45
 4/7 A kérdező kommentje:

Most néztem meg odalennt magamat és nagyon csúnyán szétszakadt ès trancsítozódott a szűzhártyám , ami eddig èppnek tűnt.

Nagyon bánt a dolog..

Ez elfog múlni?

2016. jún. 16. 18:37
 5/7 anonim válasza:
El fog mulni.Elozo vagyok
2016. jún. 16. 19:04
 6/7 A kérdező kommentje:
A nőgyógyász szerint szűzhártya maradvány amit majd lekett műteni
2016. jún. 17. 06:02
 7/7 anonim ***** válasza:
Elvetéltél.
2016. jún. 17. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!