Ez egy nemi betegség előjele?
Figyelt kérdés
Nagyon megijedtem. A szex vègefelè erősen elkezdtem vèrezni, mint ha megjöttvolna a menstruàcióm ilyen nemfordult mèg elő. Beraktam egy tampont. 4 óramulva kivettem és ötszörösére megduzzadt a vértöl és ilyen kis húscafatok jöttek ki vele. Másnap reggelre vagyis ma reggelre màr szinte nemis vèreztem. A menstruációm sose állt be pontosan. Akkor használtam először tampont. 3 hónapja vesztettem el a szüzességemet. Mi lehetett ez a hirtelen vérzés ami hamar elmúlt és a húscafatok? Valami nemi betegség?2016. jún. 16. 09:51
1/7 anonim válasza:
Biztos, hogy nem nemi betegség, viszont feltétlenül menj vele orvoshoz, mert megismétlődhet. Valószínűleg menstruációs vérzés volt, de mivel ennyire hirtelen és erősen jelentkezett, mindenképpen ki kellene vizsgálni.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ !
2016. jún. 16. 13:40
3/7 anonim válasza:
Szia!Lehet hogy nem szakadt el rendesen a stuzhartyad es egy kis resz meg maradt.
4/7 A kérdező kommentje:
Most néztem meg odalennt magamat és nagyon csúnyán szétszakadt ès trancsítozódott a szűzhártyám , ami eddig èppnek tűnt.
Nagyon bánt a dolog..
Ez elfog múlni?
2016. jún. 16. 18:37
6/7 A kérdező kommentje:
A nőgyógyász szerint szűzhártya maradvány amit majd lekett műteni
2016. jún. 17. 06:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!