Visszajöhet még valahogy "egy kis zsír" a melleimre?
Eddig nagyon szép formás melleim voltak, én is nagyon szerettem és a barátom is. Viszont beteg lettem elég durván és pár nap alatt fogytam több kilót. Nagyon vékony lettem és nagy bánatomra összementek a melleim is. Miután teljesen felépültem az eltűnt kilókat szeretném visszahozni rendes étkezéssel és sporttal. Volt már veletek ilyen? Ha felszedek pár kilót, akkor megy a cicire is? nagyon örülnék neki. (Amúgy alapból olyan a testalkatom, hogy mellből kevésbé fogyok, viszont ez tényleg durva volt.)A testalkatom pedig alapból arányos.
Köszi.
Nagyon szerencsés alkatúnak kell lenned, hogy a hízás során visszanyerd a melled méretét és eredeti formáját. Nagyon szorítok neked hogy sikerüljön!
Szükséged lesz rá...
Szerintem kétfajta típus van. Az egyik olyan, hogy ha fogy, a melle is fogy, van növekszik. A másik típus hiába hízik, vagy fogy, nem igazán befolyásolja a mell méretét.
Általában az alma alkatúaknál befolyásolja a mell méretét a hízás, fogyás, a többieknél nem annyira, de ez nem íratlan szabály.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!