Pont meglesz a menzeszem a nyaralás alatt! Mire figyeljek? Ti voltatok már így?
Arra figyelj valóban hogy ha pancsolás mellett döntesz akkor bemenet előtt cserélj és ha végeztetek akkor csere ismét. Ne maradj a vizes fürdőruhában, alapból se szabad de ilyenkor különösen!
Annyi még hogy a gyógyszernél az alkoholra figyelj, hogy nem a legjobb egy időben bevenni és iszogatni. Valamint ha iszogattok akkor erősödhet a vérzés (nekem mindig szokott ilyenkor) a vérbőség miatt.
Én már átéltem 4-5ilyen nyaralást, egyszerűen mindig úgy jött ki, de nem éreztem rosszul magam soha, annyi hogy ha kirándultunk akkor kell mosdó a közelbe vagy tisztaság+tampon kombó. Kézfertőtlenítő legyen nálad hisz a kézmosás után megfogdossa az ember a kilincset stb-t...
elso kettonek koszonom :)
kedves harmadik,egy szabadvizben a foszlo halak,a sok urulek meg minden mellett nem hiszem,hogy az en menzeszem barmot befolyasol,foleg tamponnal,ami mellett semmifele ver nem megy ki es csinal verfurdot :) de gratulalok az intelligenciaszintedhez es a tajekozottsagodhoz :)
Bocsánat, azt nem mondtad, hogy halastóra mentek kempingezni. (mert máshol halat nem látni, amit annak hiszel az úszó fekália vagy régi papucs)
Nem bántani akartalak, hanem vicceskedni elsősorban. Én magam egy menstruációs víztől jobban viszolyognék, mint egy halkakistól. Nem tudom megmagyarázni miért.
Csúnya lesz a párhuzam, és nem is teljesen jó, de egy emberi hulla sokkal taszítóbb, mint egy döglött macska.
Azt pedig nem tudtam, hogy a tampon úgy zár, mint a pezsgősüveg dugója.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!