A fogamzásgátló mennyire csökkenti a szexuális vágyat? Tapasztalatok?
A tabletta mellett 0 lett fél év alatt, annyira hogy nem kezdeményeztem szinte sose, nem utasítottam el de nem járt az eszembe az tuti, 20perc kellett mire nedves lettem... Magát a szexet élveztem ettől függetlenül amúgy.
A hüvelygyűrűnél ez javult, nedvesedek újra és kezdeményezek én is, de azért más mint amikor nem szedtem.
Sajnos ez a hatása annak ha kikapcsolja a peteérést a dolog.
Nagyon. Nálunk naptármódszer+megszakított kombó jött be, szigorú tudatossággal betartva mindkettőt.
Így legalább rendesen érezzük egymást, (ellentétben a zokniban zuhanyozással..) kívánjuk is mindketten kellőképpen, ellenben a csúcson sajnos ki kell venni és nem lehet bármikor nekiállni. Ez van. Valamit - valamiért. Ingyen ebéd a biológiában sajnos nincs... Legalábbis az ember nem találta fel.
Én csökkentett hormontartalmút szedtem. Mikor már elkezdtem szedni és még mindig menstruáltam, kiderült, hogy egy rokonom is így járt előttem, 1 évig próbálkoztak, de egyik tabletta mellett sem szokott hozzá a szervezete. Én is végig szedtem, hátha megszokja a szervezetem, de nem sikerült.
Ismerősöm szintén rosszul döntött mikor ezt a módszert választották, ugyanis 2 hónap szedés után folyamatosan "görcsölt" a hasa végül kiderült, hogy az ő családjában is voltak gondok, neki pedig méhen kívüli terhessége lett.
Tehát első sorban meg kellene érdeklődni a családban, hogy a rokonok miként reagáltak rá, az már biztos jó kiinduló pont.
Mivel nálam nem vált be egyáltalán, így csak azt tudom javasolni, hogy családban érdeklődj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!