Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Antibiotikumtól jelentkezhet...

Antibiotikumtól jelentkezhet pecsételő vérzés fogamzásgátló szedése mellet?

Figyelt kérdés
A 7 napos szünet alatt szedtem be egy 7 napos kúra antibiotikumot nem múló megfázásra köhögésre. Most vagyok a ciklusom közepén, tegnap reggel a pisilésnél már törléskor láttam rózsaszínes csíkokat a wc-papíron, de azt gondoltam hogy a "nagy" dolog erőlködése miatt kerülhetett oda. Ma reggel a bugyimon két pici pecsételős foltot találtam, és odarakva a wc papírt ismét volt rajta rózsaszínes folt. Olvastam, hogy az antibiotikum is okozhatja... De lehet más is?...Egyszer voltunk együtt csak a férjemmel 6 napja megszakítással...Már 5 éve szedem a fogamzásgátlót, és természetes antibiotikum kúrám is volt már többször de eddig ezt nem tapasztaltam.
2016. jún. 13. 06:39
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Simán lehet tőle mert a gyógyszert kiüti a fogamzásgátlót, megzavarta a hormonokat. Alatta és utána egy hétig kell védekezni mert simán lehet peteérés ilyenkor illetve elindulhat. Mert ha a szünetben kiütötte akkor az első héten még nagyon ingadozó a hormonszint.

Viszont ciklus közepi vérzés utalhat peteérésre így. Egy ovu tesztet csinálj ha aggódsz és plusz gumi a következő levélig biztos ami biztos.

2016. jún. 13. 07:17
 2/5 A kérdező kommentje:
Jajj :(, valahogy mikor együtt voltunk, teljesen kiment e fejemből, hogy előtte egy héttel gyógyszert szedtem, és baj lehet...Remélem nem terhesség lesz belőle, nagyon rosszkor jönne...Köszönöm!
2016. jún. 13. 07:24
 3/5 anonim ***** válasza:
Én is elfelejtettem egyszer védekezni antibiotikumkezelés után, és rettentően féltem. Szerencsére nem lettem terhes, de ezentúl mindig felírom, ha már nem jutott eszembe. :/ Remélem, neked se csúszik be baba!
2016. jún. 13. 09:28
 4/5 anonim ***** válasza:
Lett belole baba vegul?
2017. jún. 10. 11:52
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem :)
2017. jún. 10. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!