Miért van az hogy első ultrahangon 64 mm az uterus hossztengely ma voltam 51 mm?
Miért vizsgálnak? Mire kaptad a gyógyszereket?
A méh mérete változik a ciklusok során, ahogy a méhnyálkahártya főleg. Hisz az felépül és elérheti akár a 15-20mm-et is, abba ágyazódna bele a megtermékenyített petesejt. A 8,5-9 mm átlagos, nekem is annyi volt ciklus 6.napján, azaz menzesz utáni első napon.
A ciszták tényleg jönnek-mennek. Nekem is volt több is mindkét petefészekben.
Teljes vérképet csináltak? Pajzsmirigy hormonnal, női hormonokkal a ciklus adott napjain? Mert én pl pajzsmirigy alulműködő vagyok és borzasztóan erős volt amíg helyre nem hozták!
A fájdalom miatt viszont én keresnék egy endometriózisban jártas dokit mert nem normális hogy ennyire fáj és vérzel! Az 5-6mm átlagos a vérzés alatt.
A hüvelyváladékból nem lehet megállapítani, de teszt 2 héttel az után az aktus után amikor teherbeeshettél igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!