Miért nem jön meg? (nem első menzesz! ) többi lent 👇 13l
Figyelt kérdés
Az a baj hogy 6hónapja menstruálok és eddig mindig megvolt pontosan!talan max.1-2nap csúszással...es ugye már kb. 5-6napja megkellett volna jönnie ez normális???(nem feküdtem le senkivel!!) 13éves vagyok. Ebben a korban normális hogy késik??2016. jún. 6. 20:05
1/5 anonim válasza:
Teljesen normális.
Az első pár evben az is normális, ha kimarad hónapokra. Nem vagy gép, és még be kell állnia. Sőt 5-6 nap késés még nálam is előfordul, pedig nem tegnap kezdtem menstrualni. Szóval nyugi. :)
2/5 anonim válasza:
Ti nem vagytok rendesen felvilágosítva? Akár egy fél év is kimaradhat 15 éves kor alatt, teljesen normális. Nehogy pár nap csúszáson fennakadj, hiszen még be se áll rendesen ennyi idősen.
19L
3/5 anonim válasza:
16eves korodig barmennyi kimaradhat. Nekem egyszer 4honap maradt ki utana megvolt 8-9 napig. Aztan ra 3hetre ujra megjott..
4/5 anonim válasza:
Teljesen normális, majd 16 éves korod körül kell, hogy beálljon. Nekem is voltak ilyen 54 napra megjött menstruációim, ami ugye egy kihagyott hónapot jelent.
5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a válaszát,megnyugtattatok:) mindenkinek ment a zöld kéz:)
2016. jún. 7. 07:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!