Olyan van hogy az első szex összebolondítja ott bent a dolgokat és utána kevesebb menzesz jön?
Figyelt kérdés
Régebben 5-6 napig intenzív volt, most meg alig tartja ki az 5 napot jelentősen kevesebb. Terhesség szinte lehetetlen. Csak első alkalommal volt megszakításos, de akkor vettem be eseményutánit, 4 teszt is negatívat mutatott s orvos is megerősítette. Tehát szinte lehetetlen.2016. jún. 4. 06:56
3/9 A kérdező kommentje:
Annak már 5 hónapja :o még mindig?
2016. jún. 4. 07:45
4/9 anonim válasza:
esélyes, ugyanis rengeteg hormont tartalmaz. én legaĺbbis erre tippelek
5/9 anonim válasza:
Nem csak az első szex, a szex általában sok nőnél befolyásolja a ciklust, de mindenkinél máshogy.
6/9 Deflohelp válasza:
Az első szex is összebolondíthatja a dolgokat, de csak rövid távon.
Az esemény utáni viszont egy lórúgás, nem egy mindennapi fogamzásgátló módszer, csak legvégső esetben szabad élni vele. Máskor kíméletesebb módszerrel védekezz.
Nyilván nem lettél terhes.
7/9 anonim válasza:
Az esemény utáni okozhat ilyet simán. Ha meg nem veszed be, 9 hónapig akár ki is maradhat a mensi.
8/9 A kérdező kommentje:
Éppen ezért vettem be :p nem lett volna valami vagány ha 9 hónapra kimaradt volna :p
2016. jún. 5. 14:41
9/9 anonim válasza:
Persze. Ki is maradhat. De nekem neha csak ugy is elofordul minden fele gyogyszer nelkul h kevesebb jon. Vagy tobb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!