Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nem vagyok benne biztos, hogy...

Nem vagyok benne biztos, hogy hüvelygomba, de ha veszek kúpokat és használom és ha mégse az, akkor lehet valami bajom?

Figyelt kérdés
Volt már egyszer hüvelygombám :( és eléggé olyanok a tünetek, hétvégére elkell, hogy múljon és a nőgyógyászomhoz meg kicsit nehéz bejutni, sokkal előbb kell időpontot kérni :(
2016. jún. 5. 14:41
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy gomba, lehet sokféle más fertőzés is, így nem biztos, hogy hat rá az, amit te gondolsz, hogy hatni fog.
2016. jún. 5. 14:48
 2/4 anonim válasza:
100%
Keress másik nőgyógyászt így kivételes alkalomra, vagy SZTK. Amúgy n is vettem már egynapos canesten kúpot, semmit nem használt, mégis hüvelygomba volt. Tudom javasolni a Vitagyn-t, nem olcsó, de vény nélkül kapható. Vagy háziorvossal írass klionD-t.
2016. jún. 5. 15:03
 3/4 anonim ***** válasza:

Menj egyszeri alkalommal maganorvoshoz. Ez sima alap vizsgalat felenk 4000.-

Az nem sok azert h megtudd mi bajod. Jobb ha nem kezeled fèlre magad . Szerintem (!)

2016. jún. 5. 19:44
 4/4 anonim ***** válasza:
Canesten kombi nem okoz semmiféle kárt, max. nem segít.
2016. jún. 6. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!