Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Terhesség? HCG? Valaki segítse...

Terhesség? HCG? Valaki segítsen SOS

Figyelt kérdés
szóval 3 honapja nincs menzeszem, doktorúr csinált hasi és hüvelyi ultrahangot is NEGATÍV mindkettő nem lát semmit, beutalt hCG szint nézésre, na most ha lenne terhesség huvelyi uh tuti kimutatta volna nem? főleg egy kb 8-12 hetes terhességet?? másik kérdésem h HCG szint van csak a laborpapíron semmi más kell e ilyen esetben vizelet is vagy csak vérvétel lesz? plusz ehetnék e előtte ebben az esetben v nem befolyásolja? igen ájulós vagyok ha nem eszek reggel... vércukrot nem is néznek csak azt, szóval ehetek e előtte?

2016. jún. 2. 19:14
 1/7 anonim ***** válasza:
hcg-t nem vizeletből csinálnak? nézd meg a papíron, rajta kell lennie. amúgy persze, látná. nekem a 4 heteset látta anno.
2016. jún. 2. 20:06
 2/7 anonim ***** válasza:

3 hónapos terhességet ki kellene mutatnia az ultrahangnak, ha ott lenne élő embrió, akkor azt látnák már!

A HCG vizsgálat azért nem árt, mert ha esetleg korai vetélés volt, amit lehet észre sem vettél, de visszamaradt valami sejtfoszlány, akkor minimálisan emelkedettebb lehet a HCG. Ez esetben gondolom küretet fog javasolni. Vannak HCG termelő ciszták is, de az ritka.

Ha csak HCG-t néznek, cukrot nem, akkor ehetsz vérvétel előtt. Ennek értékét ez nem befolyásolja.

Azt nem tudom vizeletet más miatt néznek-e, az rajta kell legyen a beutalón ha néznek, de max majd ott adnak egy poharat. Laborban a HCG-t vérből nézik, mert az a biztos.

2016. jún. 2. 20:07
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!! Labor beutalón semmi nincs csak h b-hcg-béta HCG, de akkor valszeg az lesz hha kell vizelet akkor majd ott, mindenesetre azért megnyugtató hogy valószínűleg terhes nem lehetek, én is úgy gondolom hogy hüvelyi uh az tuti kimutatná ennyi idő után meg főleg, de gondolom a cisztát is kimutatta volna ha lenne... szóval tényleg nem tudom hogy akkor vajon mitől lehet a menzesz elmaradása, a bőröm csúnya még nagyon tele van pattanással... egy teljes koru hormon vizsgalatot kiirhatott volna az orvos, de nem volt túl szimpatikus:( örültem h elszabadultam, csak jó lenne tudni mi a bajam:(
2016. jún. 2. 20:15
 4/7 anonim ***** válasza:

Elso :csinálnak vérvizsgálatot is es azon belül Hcg szintet néznek ...

Kérdező biztos h nem vagy terhes lehet h méhen kívülre gyanakszik vagy hasonló

2016. jún. 2. 20:35
 5/7 anonim ***** válasza:
Teljes hormont endokrinologus csinálta, nem? Lehet, h pcos. Nem szorosodsz? Nem kívánod a szénhidrátot?
2016. jún. 2. 21:30
 6/7 A kérdező kommentje:
szorosodes, es szenhidrat ehseg is jellemzo ram, ha nogyogyasznak kene beutalnia endokrinologushoz:( a haziorvosom ezt mondta h csak a nodoki kuldhet tovabb oda
2016. jún. 2. 23:02
 7/7 anonim ***** válasza:
Lehet, h ez a baj...vagy ir. Sok sikert, Menj mielőbb.
2016. jún. 3. 06:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!